mandag 22. februar 2016

En lang dag!

Jeg fikk litt av en start på dagen i dag, ikke bare nok med at jeg våknet før solen stod opp måtte jeg også skynde meg avgårde for å rekke bussen. Om du har lest i avisen i dag har du kanskje fått med deg den massive kollisjonen som var her i Bergen i morges? Norgesrekorden i kolonnekræsj snakkes det visst om... Vel, Solstrålen jobber heldigvis i en helt annen del av byen enn Åsane men likevel gikk det kraftig utover både meg og alle andre som skulle denne veien. Jeg bestemte meg heldigvis for å følge magefølelsen min, noe som gjorde at jeg gikk hjemmefra over 30min før enn normalt. I tillegg tok jeg beina fatt og droppet turen innom sentrum for å bytte buss. Bra var det for jeg møtte nemlig ikke på en eneste buss mens jeg gikk bortover. Vel fremme på busstoppet så jeg den riktige bussen men den kom mot byen, det kom ikke bare en men TI stykker, så det var tydelige forsinkelser ja!

Men plutselig, ut av intet, dukket det endelig opp en buss med riktig linjenummer i retningen jeg skulle! Jeg hev på meg hetten og spratt ut av busskuret og strakk ut armen slik at sjåføren skulle stoppe. Det første jeg sa når jeg kom ombord var "Nå ble jeg fryktelig glad for å se deg altså!", sjåføren lo litt og smilte til meg før han kjørte ut på veien og videre.

Jeg var fremme på senteret en halvtime før jeg pleier, bussen jeg tok var utrolig nok helt i rute! Det var deilig å være tidlig ute, bedre det enn å komme forsent! Ulempen var at jeg ikke hadde så mye å finne på, var stuptrett etter å ha våknet for tidlig så noe energi var det ikke særlig mulig å finne. Derfor endte jeg opp på en benk hvor jeg satt og så på alle folkene som var på handletur.

Når jeg satt på venterommet og strikket dukket plutselig hun ene legesekretæren opp i døren og bad om å få en prat med meg (hadde hun ikke gjort det hadde jeg nok sovnet der jeg satt). Når jeg kom inn sa hun at hun hadde noe hun bare måtte vise meg! hun hadde nemlig strikket et skjørt til datteren sin som hun ville vise bilde av siden jeg hadde strikket likt:D Hun, jeg og en enda dame som jobber der stod og pratet om strikking lenge:D De er så innmari skjønne de damene der, nesten hver gang jeg står ved automaten og skal betale for timen spør de hva jeg holder på med og som regel må jeg dra opp strikketøyet for å vise det frem:p

Timen hos Solstrålen var som vanlig alltid veldig god! jeg husket dessverre ikke alt jeg ville prate om men to av fire ting jeg hadde skrevet opp ble tatt opp, bedre enn at jeg glemte alle tingene. Hjertet mitt har gått litt i galopp den siste uken og det sa jeg, det resulterte i at jeg fikk en pulsoksymeter på fingeren. Men der var alt heldigvis i tipptopp! Det er rett og slett bare kroppen min som er fryktelig sliten, ikke så veldig rart det egentlig!

Sovemedisinen Solstrålen snakket om forrige gang er rett og slett veldig vanskelig å få tak i! Hun ventet på svar fra noen på et apotek eller noe slikt, så jeg tok saken i egne hender og gikk fra apotek til apotek etter timen hos henne. Det er leveringsproblemer på den og i følge en apotekkjede skal de få påfyll i løpet av denne uken men det kunne godt hende at det ikke kom til å skje. Så jeg får bare smøre meg med tålmodighet og gå innom i slutten av uken for å sjekke. Men jeg fikk iallfall en ny resept på imovane så nå er det i boks slik at jeg kan sove litt i løpet av uken.

Nå skal jeg vie den siste armen til genseren min litt mer oppmerksomhet, startet på den i dag tidlig (eneste fordelen ved å våkne tidlig, uten om å komme seg tidsnok avgårde da) og nå er jeg godt i gang med økingen! Planen er å ha genseren ferdig til påske, det bør jeg klare siden det er fire uker til den starter nå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar