fredag 11. mars 2016

Aldri for gammel for en maskot i sekken

Det var veldig godt å prate med Solstrålen i går! Hun hadde også fått brev fra Humlen og var veldig glad for at jeg endelig har fått time hos henne! Vi pratet mye om det, jeg er litt bekymret for hvordan det skal bli å gå til henne. Det er jo naturlig, spesielt når hun blir den 7.psykologen jeg starter hos! Vi har jo ventet vanvittig lenge på henne, både Solstrålen og jeg har jo håpt og håpt og gjort oss forventninger, iallfall jeg, det får en jo automatisk, sa hun. Men vil det svare til forventningene? Risikoen for å bli skuffet er jo der men samtidig er det viktig å være open-minded, gi det en sjanse og tenke at det kommer til å gå bra! 

Vi ser jo at det går veldig opp og ned med min psykiske form og det vil det nok muligens gjøre resten av livet mitt, for det er en del av bagasjen min. Det er også veldig mye som ligger der som jeg aldri har fått hjelp til. Men det er noe med å lære seg å takle det, leve med det på en god måte slik at det ikke er ødeleggende for meg og å vite hva jeg kan gjøre når det står på som verst.
Det vil likevel ikke være gjort på kort tid, det er en prosess og tidsperspektivet er vanskelig å si, det vil ikke være over når sommeren kommer om litt under tre måneder. Men når sommeren kommer er jeg i det minste i gang hos Humlen!

Uansett så blir det jo spennende å se hvordan det vil gå hos henne! bare 20dager igjen nå til første time! Fordelen er jo at Solstrålen kjenner henne, det har hjulpet meg før, da med Fru Klem og Kari-psykologen, så jeg håper virkelig at det vil hjelpe meg denne gangen også!

Og vet du hva? man blir aldri for gammel til å ha med seg maskoter når man skal noe man kanskje ikke gleder seg så veldig mye til! Det sa iallfall Solstrålen, hun sa også at man skal ikke undervurdere virkningen av det. Jeg fortalte nemlig at jeg hadde hatt med meg to små bamser i sekken når jeg var på møtet med nav på onsdag. Det har jeg faktisk gjort flere ganger, spesielt når jeg skulle til tannlegen for første gang på mange år for et par år siden (skikkelig tannlegeskrekk!)

I dag har forresten min gode Fru Blid bursdag! Derfor startet jeg dagen med å spise skillingsboller til frokost, var også litt fordi jeg hadde litt lite melk igjen til havregrynen da:p Det begynte nemlig som en unnskyldning for å spise noe godt på en vanlig hverdag for noen år siden, husker ikke hvem som hadde bursdag, og nå har det blitt en tradisjon, hehe:p Men nå er det mer på å prøve å ha en god dag fordi en god person har bursdag, men det spises fortsatt både snop og boller på sånne dager da:p Jeg er visst litt som kakemonsteret i Sesam Stasjon, heldigvis har jeg vokst mye i fra det da, var myyyye verre som liten, da sporet jeg opp alt snop og søtt som var å oppdrive i huset:p

Sovnet litt tidligere i ettermiddag, var så trett at øynene bare gled igjen, hvor lenge jeg var vekke vet jeg ikke helt da. Dessverre er jeg ikke så veldig trett nå, men da kan jeg bruke tiden på å strikke, hihi:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar