tirsdag 22. mars 2016

Påsketirsdag

Jeg våknet heldigvis helt feberfri imorges og slik er det fortsatt, det er deilig! (eller kanskje ikke...) Solstrålen lyttet på meg men lungene mine hørtes helt fine ut og bra er det! Men hun sa at årets influensa er veldig tøff, det er mange som blir skikkelig syke og i avisen en dag stod det at folk er til og med sykere av årets utgave enn av svineinfluensaen som var for noe år siden. Crp`en var godt innenfor normalen men hosten kan det hende jeg må holde ut med en stund til. Nå kjennes det også ut som om jeg er blitt forkjølet... jaja, heldigvis er det en stille uke vi er i nå og da får jeg heller stå an over!

Solstrålen ble forøvrig veldig glad for hemmeligheten! Det var et par votter som jeg hadde strikket og tovet. Hun mente visst at hun ikke trengte å få noe men det bare overhørte jeg, for jeg hadde nemlig lyst til å gi henne noe for hun er jo tross alt bursdagsbarn denne måneden, og så er det jo påske/vinterferie:p Så nå håper jeg at hun kan holde seg varm på hendene når hun er på fjellet i ferien!:D

Vi snakket også mye om den forestående timen hos Humlen i slutten av neste uke, for vi ser hverandre ikke igjen før om to uker. Jeg kjenner det mer og mer jo nærmere timen kommer men det er jo normalt. Spenningen er høy og blir nok enda høyere innen timen! Denne gangen vet jeg på en måte ikke hva jeg går til, Solstrålen hadde jeg jo vært hos før jeg tok steget og bad om hjelp, mens Humlen har jeg bare pratet med i telefonen i noen få minutter. I tillegg må vi jo begynne helt på skratch, Humlen har jo henvisningen hvor det står en del men vi må jo likevel snakke om alt sammen. Det blir en lang, lang prosess jeg må igjennom! Solstrålen sa at uansett så må vi bare tenke at dette kommer til å bli veldig bra, iallfall etterhvert! Og jeg håper hun har rett i det, jeg velger iallfall å ha samme håpet som henne! Nå har jeg jo ventet i nesten et helt år og er veldig klar for det! Jeg er heller ikke i tvil på om jeg vil gå til henne eller ei, kanskje den tvilen kommer senere, det er iallfall naturlig, men nå er det iallfall ingenting som gjør at jeg ikke vil treffe henne.

Dessverre, mens jeg har skrevet dette er FEBEREN kommet tilbake som et snikende ullteppe... foreløpig er den veldig lav da, men det tyder kanskje på at jeg nok en dag har gjort for mye? heldigvis har jeg vært mye mindre aktiv i dag enn i går og bare gjort ting jeg på en måte har måttet gjøre. Krysser fingrene for at den ikke stiger mer og at jeg blir fort frisk igjen! 

Nå skal jeg gå og finne meg noe å drikke, tror jeg har drukket litt lite i dag. Forresten, det er visst helt greit å drikke masse brus når man er syk, hahaha!:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar