fredag 4. mars 2016

Innkallingsbrev og et herlig møte!

Gikk meg en tur i skogen i dag, tok med meg kameraet så det ble tatt mer bilder enn det ble gått da men det gjør ingenting. Det viktigste er jo å være ute, få litt sol i ansiktet og lete litt etter fred og ro blandt skogens trær og dyr! Jeg kjente det var ufattelig deilig å kjenne vårsolen, høre fuglene kvitre og bare kjenne på den deilige vårluften! Det har vært veldig tunge dager i det siste så alle sånne små, små lysglimt er veldig godt å få!

Etter turen dro jeg til et annet sted, der gikk jeg på min herlige rådgiver fra ungdomsskolen, nemlig skjønne Fru Blid! Hun gikk i sine egne tanker og jeg var nesten litt usikker på om det var søsteren som kom gående (de er ekstremt like) men jeg sa hei likevel og det var bra for det var henne! Da strålte hun opp og gav meg verdens beste klem! Hun er en av de som gir sånne klemmer hvor jeg kjenner psykisk at all tristheten og alt det vonde renner ut av meg, de er det ikke så mange av, derfor er det ekstra godt å få slike klemmer! Å få en liten pause, for om det så bare gjelder en liten stund, er veldig godt! I tillegg leser hun meg fortsatt som en åpen bok, jeg klarer ikke å holde så mye skjult for henne når hun spør, da får hun fortsatt like ærlige svar som hun fikk for 12-13år siden. Vi hadde en lang prat og det var veldig godt! Jeg fortalte om nervetullet i beina mine, da syntes hun veldig synd på meg og håpet at det ville slutte å komme flere ting, jeg har jo nok allerede. Men hun syns det var bra og høre at Solstrålen passer på meg, for det er jo det hun gjør, og at jeg skal begynne hos Humlen snart.

I tillegg til det herlige møte med skjønne Fru Blid fikk jeg enda en overraskelse når jeg kom hjem!
For i dag kom nemlig det høyst etterlengtede brevet fra Humlen!:D Jeg trodde ikke at jeg kom til å få brev fra henne så fort, så jeg ble litt overrasket når jeg så navnet hennes bakpå konvolutten men jeg ble også veldig glad!:D Jeg klarte nesten ikke å åpne konvolutten for jeg var så spent på hva som ville stå der! Men det gikk til slutt, jeg fikk dratt arket ut og lest det! Hun holdt det hun skrev i meldingen til meg, jeg har fått min første time denne måneden! Timen er ikke før den siste dagen i mars, var det fire hele uker til i går. Da skal vi ha en inntakstime, jeg aner ikke hva det er men det er vel en bli-kjent-time vil jeg tro? Jeg gleder meg til å fortelle det til Solstrålen, om hun ikke vet det allerede da, hun får iallfall kopi av brevet jeg fikk neste gang hun kommer på jobb.
Det er nesten sånn at jeg har litt lyst til å ramme inn brevet!:p Ventetiden er iallfall endelig (nesten da) over!

Dette var en god inngang til helgen etter en lang og tøff uke! En klem fra gode Fru Blid og en time hos Humlen å se frem til!<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar