onsdag 2. mars 2016

Mars er (forhåpentligvis) måneden!

Jeg sendte jo en melding til Humlen i går og spurte om hva jeg kunne si til nav angående oppstart hos henne når jeg skal på møte med de neste uke. Solstrålen skulle også sende en vennlig påminnelse til henne, for nå er det som sagt veldig lenge siden jeg skulle ha startet. I dag fikk jeg svar fra henne! Jeg hoppet jo i taket hver gang mobilen min laget lyd både i går ettermiddag og i dag, men når akkurat den meldingen kom hadde jeg ikke ørene med meg, haha:p
Uansett, tilbake til svaret fra Humlen, hun skrev nemlig at hun skulle finne tid til meg i løpet av DENNE måneden! Og vet du hva det betyr? iallfall i teorien? Jo, nemlig at jeg skal ha min første time hos henne enten til uken eller uken etterpå, påsken er jo i uke 12 og nå er vi i uke 9. Men det er bare i teorien da, forhåpentligvis skjer det i praksis også da! Eller, det er jo noen marsdager i uke 13 faktisk, men da er det jo også vinterferie her på Vestlandet.

Heldigvis oppdaget jeg meldingen bare noen få minutter etter at den hadde kommet, jeg ble helt satt ut og visste ikke helt hva jeg skulle svare. Jeg klarte ikke å tenke skikkelig for jeg satt på bussen og var redd for at jeg skulle begynne å gråte, både av lettelse men også av litt redsel for hvordan veien videre blir. Men det var litt godt å endelig få noe fast og vente på! Disse månedene har jo vært veldig usikre siden vi ikke har visst når jeg kom til å få komme til hos henne. Og så måtte selvfølgelig de teite tankene dukke opp, hva om jeg ikke klarer å prate med henne? Hva om ventetiden har vært bortkastet? Hva da liksom? Hvem kan hjelpe meg da? Jeg klarte å skyve de unna, iallfall delvis da! For jeg regner med at det kommer til å gå veldig, veldig bra hos henne, ser ikke noe grunn til at det ikke skal gå bra! Heldigvis har jeg tryggheten i at Solstrålen både kjenner henne og har jobbet med henne og jeg håper at det vil hjelpe meg! Det var nemlig det som hjalp meg når jeg pratet en del med min forrige fastlege, Fru Klem kjente nemlig henne og det gav meg trygghet nok til at jeg kunne prate med henne.

Akkurat nå ser det ut som om mars er måneden med stor M! Jeg kjente iallfall at det var noe som lettet litt fra skuldrene mine når jeg fikk svar fra Humlen og et lite håp dukket opp, jeg bare håper det kan vare!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar