tirsdag 29. mars 2016

vet ikke helt

Det ble ingen tur til Raketten i dag heldigvis, ser ut som om jeg slipper unna det da det muligens bare er litt sti eller noe sånt. Om det blir verre får jeg heller vurdere det på nytt men jeg håper det går over og ikke blir verre!

Ellers har jeg møtt en veldig koselig nabo i dag, hun har bodd her i flere måneder men vi har ikke truffet på hverandre før. Det var veldig interessant å prate med henne da det bor mange merkelige og litt spesse folk i blokken. Hun lærte meg masse om naboene og kunne fortelle hvem som driver med hva og bekreftet mine mistanker om narkotikabruk... jaja, det er iallfall sikkert at det skjer ting i dette området!

Var innom strikkebutikken min tidligere i dag men de var dessverre tomme for garnet jeg trengte... Vet ikke helt hva jeg skal gjøre nå, jeg får jo bare fortsette på prosjektet og heller trikse litt angående farger når det er tomt for hovedfargen.

Nå nærmer timen hos Humlen seg enda mer, jeg kjenner at det egentlig har vært veldig greit å være syk. Da har jeg ikke orket å tenke så veldig mye på det, og nå når det bare er litt over et døgn igjen begrenser det seg jo litt selv hvor mye jeg får tenkt på det:p Tror egentlig det vil være veldig greit når timen er over, da vet jeg forhåpentligvis litt mer om hvordan det blir fremover! Spennende blir det uansett, for dette er jo noe jeg har ventet på fryktelig, fryktelig lenge! Jeg har til og med skrevet et brev til Humlen men jeg tviler egentlig på at hun kommer til å få det noen gang. Det var vel mest for min egen del og få ut noen tanker som svirret rundt i sted. Kjenner at de er der fortsatt men intensiteten på de ble litt roligere, enn så lenge iallfall...

Nå skal jeg spise skillingsboller til kvelds, thihihi:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar