mandag 21. mars 2016

Endelig feberfri!

Etter halvannet døgn med feber i kroppen ble jeg endelig kvitt den!
Jeg våknet med feber i morges men jeg var fast bestemt på at jeg skulle ut uansett (nesten iallfall) form og føre! Som i går våknet jeg også i dag før fuglene våknet og solen stod opp, sikkert fordi formen var dårlig men radioen og sofaen ble redningen. Fikk i meg frokost og paracet, så bestemte jeg meg for å vaske håret, selv med svimmelheten, men det gikk fint heldigvis og det hjalp nok også litt på formen. 

Så dro jeg til byen for å snope litt, jeg var innom favorittbutikken min og kjøpte syv myke nøster med merinoull som jeg skal trylle om til et skjørt. Måtte jo ha et nytt prosjekt nå som genseren er ferdig og påsken står for døren:p Det skal startes på i løpet av kvelden, må bare feste litt tråder og dampe litt mønster først. Etter en tur innom butikken dro jeg hjem, men klokken var ikke mer enn 11.37 når jeg kom inn døren. Derfor bestemte jeg meg for å dra ut igjen, bussen kom og det var til og med samme sjåfør og buss som jeg tok på vei hjem like før, haha:p Det var godt å være ute, selv om jeg for det meste var på et kjøpesenter, men det var uansett greit å ikke være hjemme hele dagen.

Mens jeg sitter og skriver dette her gomler jeg godteri, har absolutt ingen som helst matlyst og kjøleskapet inneholder heller ikke noe som frister, til tross for at jeg kjøpte god middag... Jaja, får se om jeg får i meg noe havregryn istedenfor, litt lurere enn å spise seg mett på godis...:p

I morgen skal jeg heldigvis til Solstrålen igjen! Det blir veldig godt! Hun skal til og med få en gave av meg, er hemmeligheten som jeg har skrevet om litt tidligere:p Satser på at det passer henne og at hun skal på fjellet i ferien slik at hun får bruk for det:p Hun skal som sagt ha ferie så det blir over to uker til neste time hos henne. Og innen den timen kommer har jeg hatt min første samtale med Humlen, bare halvannen uken igjen. Tror jeg også skal spørre om hun kan lytte litt på meg og kanskje sjekke crp`en, jeg har nemlig veldig vondt i brystet når jeg trekker pusten dypt og når jeg hoster, den er i tillegg stygg.

Nå skal jeg pakke inn gaven til Solstrålen, feste litt flere tråder og dampe genseren, jeg må jo bruke den i morgen:p Resten av kvelden skal jeg ta det fullstendig med ro, er sliten og hodet verker litt fremdeles. Forhåpentligvis er jeg enda et steg nærmere med å være frisk i morgen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar