tirsdag 14. august 2018

Endelig!

I dag hadde jeg endelig time hos Humlen igjen! Det var veldig godt å se både henne og den skjønne hjelperen hennes igjen! Hjelperen hennes fikk også litt kos, hun har de mykeste ørene som finnes! Vi pratet om veldig mye, naturligvis mest om rehab.oppholdet jeg har vært på, noe som jeg syns var veldig godt da jeg på en del ting sitter igjen med litt blandede følelser! Vi snakket også om hun som var så ekstremt på pusheren når det gjaldt både det ene og det andre, noe jeg syns var veldig godt! Det som skal skje fremover med arbeidsavklaring osv. osv. var også temaer vi var igjennom. Vi skal i tillegg på møte med NAV-damen om to uker, så det blir nok også et tema på neste time!

Ellers hadde strikkeklubben også sesongstart i dag! Det var koselig å se folk igjen, men etter å ha vært hos Humlen en time fant jeg ut at jeg ikke orket å være der mer! Hodet mitt var litt for fullt og energien litt for lite, da er ikke en hønsegård det rette stedet å befinne seg! I tillegg hadde Tulipanen forsvunnet og da var valget enkelt når det gjaldt om jeg skulle bli eller å dra hjem igjen!

I kveld har jeg ryddet, jeg sikler nemlig veldig på en sykkel jeg fikk prøve på rehab.stedet! Men for å kunne ha den må jeg ha oppbevaringsplass inne! Så nå har jeg sendt mail til forhandleren og håper at jeg får svar fort! Jeg kan nok klare det uansett men det er likevel greit å bare sjekke før jeg ringer ergoterapeuten min og ber om hjelp!

Nå er det kvelds og så er det natt etterhvert!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar