onsdag 22. august 2018

Hvor ble timen av!

Timen hos Humlen i dag forsvant superfort! Plutselig så hun på klokken og da var den blitt så mye som 12.48, min time var egentlig ferdig 12.30 og hun skulle egentlig ha startet lunsjpausen sin da! Så da fikk vi fart på oss, for hun måtte jo få litt mat i seg før neste pasient dukket opp!

Men vi fikk snakket om ganske mye heldigvis! Blant annet snakket vi mye om lille Live som har vært fremme og ganske aktiv den siste uken! Kanskje ikke så rart siden det over hele landet har vært skolestart både på torsdag i uken som var og på mandag for to dager siden, og at det dermed har vært fryktelig mye i avisene, på facebook, nettavisene, reklamene som dukket opp, ja til og med på mail har det kommet ting om første skoledag! Og det er helt, helt greit at hun dukker opp, det er bare det at det er så innmari vanskelig og til tider veldig slitsomt! Spesielt når jeg fremdeles føler at hun er i nærheten når jeg er våken! I tillegg er jeg fremdeles grådig sliten etter rehab.oppholdet, så da faller jeg enda lettere ut av toleransevinduet mitt fordi muren er så nedbrutt at det er vanskelig å forsvare sirkelen min! Men Humlen begynte å lappe meg sammen i dag, og i tillegg fikk jeg streng beskjed om å gjøre gode ting som gir meg energi og minst mulig ting som bare tar energi! Så når jeg kom hjem krøp jeg sammen i sofaen, skrudde på "peisen" på TV-en og bare slappet av.

Nå skal jeg spise litt kvelds, glo litt mer på TV og etterhvert legge meg! I morgen er det som vanlig yoga hos herlige Sommerfuglen:D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar