søndag 19. august 2018

Puuh!

Puuh! jeg er sliten, tom for energi, full av smerter, trist, trøtt, lei og eeh, ja, utmattet!
Den første uken hjemme har vært uendelig lang og energiløs! Men den har også, heldigvis, vært veldig bra, spesielt yogatimene hos Sommerfuglen og timen hos Humlen!

Det har også vært veldig godt at hverdagen har kommet tilbake! Det har vært en sommer full av mye greier som Humlen så fint sa det. Og høsten kommer nok til å inneholde mye greier den også! Men jeg har heldigvis flere fine minner å se tilbake på fra årets sommer da! Jeg har fått oppleve ting jeg ikke har opplevd før, det setter jeg veldig stor pris på og kommer nok til å leve lenge på! Og så må vi jo ikke glemme alle de vakre solfylte dagene vi har hatt! Det er ikke hverdagskost her på Vestlandet!💛

Uken som kommer er innholdsrik, jeg starter med time hos Langbein i morgen, vet ikke om han kommer til å gjøre det jeg vil da men jeg må jo spørre han. Er jeg heldig så sier han ja og gjør det med en gang! Og resten av uken vil bestå av yoga, yoga og enda mer yoga, forhåpentligvis et par klemmer fra Bamse og Karamell og heldigvis en time hos Humlen!

Nå er det middag som står på tapetet, laget pizza i går og heldigvis har jeg rester!🍕

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar