onsdag 29. august 2018

Utslått!

Det er litt stille her inne for tiden, grunnen er jeg ligger strak ut og har knapt energi til noe som helst... Jeg ble jo forkjølet mandag kveld men det er faktisk ikke den verste forkjølelsen jeg har, heldigvis! Det som er enda verre er utmattelsen! Jeg har jo ikke akkurat kommet meg etter rehab.oppholdet, så da blir det liksom fem skritt tilbake når det gjelder veien jeg går på for å komme meg opp fra den... Men, men, det er ikke så mye annet å gjøre enn å ta tiden til hjelp, selv om det noen ganger er forferdelig vanskelig!😭

Humlen og jeg var forresten på møte med NAV-damen på mandag! Det gikk ganske greit! Nå skal jeg søkes inn på noe som heter AFT, jeg mener og huske at det står for arbeidsforberedende tiltak eller noe sånt. Det har jo vært planen hele tiden, så jeg var jo klar over at vi mest sannsynlig kom til å snakke om det! Men det jeg derimot ikke var klar over er at et sånt vedtak i utgangspunktet varer i et helt år! jeg fikk beskjed om at det var snakk om fire måneder like før sommeren jeg... På enkelte ting klarer NAV tydeligvis aldri å bestemme seg! Men når det er sagt kan det faktisk hende at det kom noen nye regler 1.juli uten at jeg vet det helt sikkert da! Jaja, vi får se hva som skjer! det kan jo hende denne damen jeg skal prate med faktisk klarer å finne ut av noe!

Ellers ser det stygt ut for yogaen i morgen formiddag! jeg må jo nesten ha minst en dag med normal funksjon, eller, normal og normal, det kan jeg jo vente lenge på, men iallfall en dag hvor jeg klarer å holde meg våken hele dagen, lage mat og fungere litt uten å bli totalt utslitt, før jeg kan gå og trene! Er jeg heldig så kan jeg kanskje gå på fredagsyogaen, hvis ikke må jeg pent vente til neste uke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar