torsdag 23. august 2018

Epikrisen er i boks!

Etter yogatimen i dag stakk jeg innom Englene for å høre om epikrisen var kommet! Engel I skjønte hva jeg var på jakt etter i det jeg dukket opp i resepsjonen, hehe! Hun fikk fødselsdatoen min og kunne fortelle at det endelig var kommet noe nytt! Hun lurte på hva vi skulle gjøre og jeg sa at jeg ville gjerne ha en kopi, og at Langbein bare hadde sagt - jada, jada, jada! når jeg spurte om jeg kunne be Englene om å skrive den ut til meg uten å gå via han! Da lo hun godt og sa - han sa det ja! hehehe! Og så skulle hun skrive det ut, men da begynte det å komme noe ut i en sånn liten printer og hun bare ristet på hodet, det var jo fullstendig feil! Jeg tror det var en sånn klistremerke-maskin, type etiketter eller noe sånt! Så da spurte hun Sjefsengelen om hun kunne hjelpe oss, og det kunne hun heldigvis! Jeg fikk først bare en side, så da stusset jeg litt, det samme gjorde hun! Men etter å ha sjekket en gang til kunne hun finne ut at det var flere sider som ikke var printet ut:p For det hadde vært litt rart om epikrisen kun var en side, spesielt siden det siste som stod på siden var om alkohol og røyking, og ikke signert av forfatteren!

Heldigvis er epikrisen noen lunne ok skrevet! det er jeg grådig glad for altså! Overlegen har virkelig, virkelig lyttet til både Humlen og meg når hun har skrevet epikrisen! Så jeg er innmari glad for at de to snakket sammen! Jeg tror Humlen klarte å åpne overlegen sine øyne når det gjelder situasjonen min som er ganske kompleks! Jeg tror også at Humlen kommer til å være fornøyd med epikrisen når hun får den på mandag!

Nå skal jeg spise litt kvelds og glo på TV! I morgen er det endelig fredag igjen! det betyr yoga men det betyr også at jeg har formiddagen fri for avtaler! Dermed tror jeg at turen går til byen sånn at jeg kan kjøpe verdens beste smoothie!😍😋 Og så lenge jeg ikke gjør noe mer enn det så er det ikke alt for energikrevende, og dermed innenfor!😇

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar