søndag 5. juni 2016

En varm og deilig søndag!

I dag har jeg vært i solen mer eller mindre hele dagen, det er ikke ofte det skjer altså!
Hodet har vært fullt men heldigvis ikke så stappa som det vanligvis pleier å være! Hjalp nok litt med å være ved sjøen rett og slett! Jeg klarte å snike til meg et par minutter alene og det var veldig deilig! Hadde nok aller helst hatt brukt for litt mer enn noen minutter men sånn ble det ikke i dag da småtrollene snuste opp tanten sin:p 
Lekt gjemsel har jeg også gjort, det er veldig morsomt å være på lag med en liten treåring altså og skulle gjemme oss for det store småtrollet!<3

Det er jo søndag og søndag betyr jo egentlig trening men har jeg trent? eeeh, nei... men jeg har jo vært ute og ikke minst i aktivitet i hele dag, så da får det gå, for denne gangen:p Solstrålen og jeg snakket jo litt om det på torsdag, jeg sa at jeg hadde en innrømmelse å komme med for jeg hadde nemlig ikke trent de to siste søndagene, da lo hun godt da! Jeg skyndtet meg å si at den ene søndagen hadde jeg brukt hele formiddagen til husarbeid, til og med flyttet og løftet på møbler, og søndag for en uke siden var jeg ikke frisk. Solstrålen sa at sykdom er absolutt godkjent årsak til null trening, det samme er egentlig husarbeid fordi det er veldig god trening i seg selv, så jeg slapp unna, så vidt, hahahaha!:p Jeg har bursdag en søndag i år så jeg spurte om det var lov å droppe treningen da, da lo hun enda mer, haha! Men hun sa faktisk at bursdag er en godkjent unnskyldning for ikke å trene, under tvil vel og merke da:p Sangerinnen hadde jo abslott null tro på at jeg skulle klare å trene på egenhånd men det har faktisk gått veldig bra! Det er ikke mange søndager jeg ikke har trent, de gangene jeg ikke har gjort det har jeg faktisk hatt gode grunner for å ikke gjøre det! (eller så ble det erstattet med husarbeid)

I mai gikk jeg forøvrig 157144 skritt og 10,7mil, det er i gjennomsnitt 5069skritt og 3,46km om dagen det! Hmm, kanskje jeg klarer å bikke 11mil i juni? 

I morgen skal jeg til Humleplassen og lade batteriene litt, mulig jeg stuper ut i vannet? det var iallfall veldig deilig temperatur der på torsdag! Jeg pleier jo nesten aldri å bade og ihvertfall ikke før juli måned er kommet, så kanskje det er på tide å gjøre noe med det? 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar