torsdag 9. juni 2016

første møte med yogaen

I dag var jeg på min første yogatime! det var, eeh, mildt sagt veldig tøft! Det første vi gjorde var å ligge på ryggen, jeg hadde knærne oppe for jeg takler virkelig ikke å ligge helt strak, tårene flommet over bare noen få minutter ut i timen... jeg kjente veldig på det og lurte på hvordan i all videste verden det skulle gå i halvannen time når tårene kom så hinsides fort. Men det gikk, på et vis iallfall, jeg var ikke helt gråtkvalt når jeg gikk derfra!

Det var heller ikke så mange øvelser jeg klarte å gjøre, haha! men jeg tror jeg skal ha samme innstilling til yoga som Humlen har - at man klarer det man klarer, enkelt og greit! Og så kan det jo hende jeg klarer mer neste time! For jeg tror det blir flere timer, selv om det var heavye reaksjoner i og etter timen i dag da... jeg har iallfall veldig lyst til å prøve en gang til og lære mer! I tillegg hadde vi en vikar i dag så jeg må tilbake neste torsdag for å oppleve en time med hun som i utgangspunktet har det! Det var mye fokus på pusten, da var jeg veldig glad for det mentale bildet Humlen gav meg forrige uke med å puste. På innpust tar man heisen rett opp og på utpust tar man trappene ned, fordi utpust er lengre enn innpust. Det bildet gikk på repeat i hodet mitt og roet nok reaksjonene mine en del! 

Nå skal jeg straks krype under dynen, er en liten smule spent på hvordan kroppen min kommer til å være i morgen, den er langt ifra vant til å bli tøyd slik den ble i dag, hehe...:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar