onsdag 8. juni 2016

Et fryktelig dumt påfunn!

Lalalalala, jeg har gjort noe veldig dumt og ulurt...
For femten minutter siden fant jeg ut at jeg skulle sjekke ut vestlandspasienten.no, for der ligger jo det journaler fra sykehuset. Jeg tenkte at det kanskje kunne ligge et svar på blodprøven som ble tatt for veldig mange uker siden, og det gjorde det faktisk! Men, å lese det var langt ifra lurt!!!! spesielt ikke når det er midt på natten og ingen som kan forklare meg hva ting betyr... 
Heldigvis er ikke alle analysene ferdige så det er ingen endelig konklusjon foreløpig. Derfor prøver jeg iherdig å glemme det som stod i de to brevene jeg leste og heller smøre meg med litt tålmodighet og håpe at Solstrålen har fått noen fornuftige svar om to uker! (at en liten frykt for at diagnosen ikke stemmer likevel bare overser vi kraftig! iallfall inntil jeg har pratet med Solstrålen som skjønner det som står i brevet betydelig bedre enn meg!)

Nå skal jeg heller tenke på alt det fornuftige Humlen sa til meg tidligere i dag, eeh, i går, tenke meg til Humleplassen og prøve å finne søvnen! I morgen blir det en lang dag, men forhåpentligvis en god en!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar