torsdag 22. februar 2018

En fantastisk yogatime

Jeg er fremdeles så trett at selv trettheten min er trett. Men for å ikke sovne må jeg finne på noe, så da kan jeg like godt skrive!

Hvorfor jeg er så himla trett i kveld er et veldig godt spørsmål! Men jeg tror årsaken er kombinasjonen av yogatimen hos Sommerfuglen og telefontimen med Humlen, og kanskje det faktum at jeg har vært ute i deilig vintersol! Så mye mer fikk jeg ikke skrevet for Pinnsvinet ringte, så nå har jeg snakket med henne i en times tid:p

Dagens tema hos Sommerfuglen var jordelementet, det er mage- og tarmmeridianene. Timen var fantastisk deilig og akkurat hva jeg trengte! Etter timen suste jeg avgårde til butikken og så dro jeg hjem. Humlen skulle ringe meg og heldigvis hadde vi avtalt at hun skulle ringe litt over to! Jeg kom nemlig hjem kvart på to, så jeg hadde tid til å både løpe igjennom dusjen og spise litt lunsj. Humlen og jeg snakket mye om Tromsø, ikke så rart siden jeg skal opp der til uken da! Jeg fikk noen nye punkt på listen over spørsmål, sånn som om jeg kan få videre oppfølgning der, kurs jeg eventuelt kan få være med på og parestesiene i beina som kommer på dagtid. Om overlegen jeg skal til kan svare på alt jeg har å spørre om er en annen sak da. Men jeg håper og tror at hun iallfall kan gi meg svar på noe av det!

Nå skal jeg strikke litt og etterhvert krype under dynen. I morgen skal jeg endelig til Rosen! det gleder jeg meg veldig til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar