torsdag 8. februar 2018

Et uventet tema på yogaen!

Dagens tema hos Sommerfuglen var veldig uventet vannelementet, nyre- og blæremeridianene og dermed også frykt... Den var jeg absolutt ikke forberedt på i det hele tatt! jeg trodde hun hadde et system, noe hun tydeligvis ikke har, det fikk jeg egentlig svaret på forrige torsdag. Da hadde vi nemlig et tema vi ikke pleier å ha så ofte, men det er et tema hun tar når hun føler at hun orker det, sånn jeg har forstått det da, fordi det er hennes såre punkt akkurat som frykten er mitt! Likevel trodde jeg at vi skulle starte på ny runde nå og var som sagt ikke forberedt på dette i det hele tatt!

Når hun sa "I dag skal vi ha Lives favorittema, nemlig frykt!" bare slo alt inni meg kollbøtte! Og jeg tenkte at dette var noe jeg ikke hadde så veldig lyst til! Samtidig så dukket verktøykassen min opp og pusteankeret mitt kicket inn sånn at jeg kunne forankre meg i meg selv på min egen trygge og gode yogamatte! Det funket, jeg kjente at jeg ble roligere etter litt og fant ut at jeg bare skulle ta det som det kom! I tillegg hjalp det litt at Rosen også var der, da kjente jeg halvparten av de andre som var i rommet samme med meg. Denne gangen kom ikke tårene, derimot kom smertene i beina... ikke akkurat en bombe der da, de pleier jo å dukke opp i større eller mindre grad på denne timen da.

Men en god ting i dag er at jeg har fått kjørt skuteren min! Jeg tok sjansen til tross for at det lå masse våt snø ute i veien og det gikk heldigvis bra! Dessverre hadde jeg alt for lite klær på meg, til tross for to ullbukser, to ullgensere og en fleecejakke... Egentlig var jeg godt nok kledd, det var bare det at det blåste og regnet så fælt når jeg skulle hjem!:p

I morgen får jeg besøk av en fyr fra kommunen! jeg har jo som sagt fått innvilget varig utlån på skuteren og også litt tilbehør! Det tilbehøret, blant annet en stor kurv til å ha bak, blir levert av denne fyren! Men han sa ingenting om varmeposen og regncapen, så jeg lurer veldig på om jeg har fått avslag på det eller om det kommer senere!

Nå skal jeg spise litt kvelds, se på Criminal Minds og så etterhvert, forhåpentligvis ikke alt for sent, krype under dynen og sove!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar