mandag 19. februar 2018

En herlig mandag!

For en herlig dag dette har vært! Jeg våknet til skyfri himmel og strålende sol!
Egentlig burde jeg jo ha gått på tur! aller helst hadde jeg lyst til å ta turen til Humleplassen, men siden det hadde vært frost i natt lot jeg være. Det er nemlig et godt stykke inn i skogen med litt bakker som kan være fryktelig glatte. Men jeg har nedtelling til dagen jeg plutselig kan dra dit igjen! Det er nemlig alt for lenge siden jeg var der sist!

Så siden det ikke ble tur fant jeg ut at jeg skulle dra til byen og kjøpe vitaminer! Kinsarvik helsekost har det beste tilbudet, syns jeg da, og så har de sitt eget merke og ofte så er det billigere enn andre merker! Jeg klarte å svi av 965kr der eller noe sånt, men så kjøpte jeg både magnesium, jern, betakaroten og B-vitaminer! Tror det ble 490 piller til sammen, så sååå dyrt er det jo egentlig ikke!

I morgen er det endelig strikkeklubb igjen! Jeg får tydeligvis litt abstinenser når jeg må være vekke derfra:p Skal begynne på et nytt strikkeprosjekt, blir helt sprø av å ikke ha noe å strikke på! i tillegg bare MÅ jeg ha med meg et skikkelig strikketøy-arbeid når jeg skal ut og fly! Og så har jeg erfart at det er innmari lurt å ha håndarbeid med seg når man skal på sykehuset, så jeg kan liksom ikke dra helt til sykehuset i Tromsø uten å ha strikketøy med meg!:p

Tror jeg skal legge meg snart, heldigvis er det meldt pent vær i morgen og det betyr at skuteren kan få være med på tur!:D Skal visst være kaldt men det gjør ingenting siden jeg har varmeposen nå. Er greit å slippe ti lag med klær på for ikke fryse! 

Snart er VÅREN her! Åååh! som jeg gleder meg til det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar