mandag 30. november 2015

Novembers siste dag

Timen hos Solstrålen var som alltid veldig god!
Noe av det vi snakket mye om var smertene i beina og medisinen jeg fikk forrige gang. Jeg har jo vært hinsides trett etter at jeg har tatt ettermiddagsdosen og vært nødt til å sove nesten hver dag for å i det hele tatt fungere. Det igjen har jo gått utover nettene mine med at jeg har lagt meg alt for sent.. Å gi seg etter bare èn uke er jo ikke så greit, da vet man jo ikke om pillene vil virke eller ei. Og når trettheten er det eneste (hittil) jeg har fått av bivirkninger er det jo greit å prøve litt til. Så det vi ble enige om i dag var at jeg rett og slett skal droppe ettermiddagsdosen og så øke enda roligere oppover etterhvert. Pillene finnes nemlig i en lavere dose også, for jeg må trolig opp i høyere dose for å få skikkelig smertelindring. Og jeg tror det har funket allerede nå, jeg skippet dosen jeg skulle tatt for noen timer siden og er ikke mer trett enn normalt, det er deilig det!:D Så får vi bare håpe at jeg ikke får mer smerter ut av dette da. Det hadde jo vært innmari greit om det bare hadde gitt seg helt og at jeg kunne være helt medisinfri! satser på at det skjer en eller annen dag!

Jeg gleder meg vanvittig mye til i morgen! Da skal jeg nemlig åpne julekalenderens første (dyreste og største) gave, jeg later som om jeg har glemt hva det er, hihi! Solstrålen og jeg snakket også om kalenderen, hun lurte på om jeg hadde de første gavene klare, noe jeg har men jeg har ikke resten klare. Heldigvis kom Solstrålen med et godt tips, hun sa at jeg trengte jo ikke å ha gaver hver dag men det kunne like gjerne være et ord for dagen eller noe jeg kan finne på og som ikke trenger å koste penger. Det syns jeg var et veldig godt forslag! I tillegg har jeg jo både kjøpt skoletter og en svindyr ulltrøye, så det går som gaver det også!

I tillegg så har jeg jo denne omvendte kalenderen min, jeg har ikke gaver å gi bort hver dag, men jeg har noen klare. Jeg har tenkt å dele ut noen små strikkegaver til de som selger gatemagasinet i byen, blant annet i tillegg så får noen jeg kjenner, deriblant Solstrålen, noe å kose seg med. Egentlig hadde jeg tenkt å legge hennes gave i en postkasse på venterommet, men siden jeg ikke vet når den sjekkes ville jeg ikke ta sjansen, i tillegg vet man jo aldri hvem som snoker oppi der. Og som Solstrålen sa så er det ikke sikkert gaven hadde kommet frem til henne om den hadde blitt lagt der. Derfor fikk hun den når jeg satt inne hos henne, hun lovet å ikke åpne den før i morgen, hun sa også at det var lenge siden hun hadde fått kalendergave, så da var det jo virkelig på tide at hun fikk en syns jeg:D

Mens jeg satt på kontoret hennes begynte det å hagle forferdelig, jeg sukket og sa at jeg kom til å ta bussen bort til Sangerinnen. Egentlig pleier ikke regnet å stoppe meg med å gå den nesten 2km lange veien, men etter turen for to uker friskt i minne ville jeg ikke gå. Solstrålen var enig i at det var lov når det var et sånt forrykende vær:p Jeg handlet litt lunsj og gikk til busstoppet, bussen kom men kom det noe regn? nei, ikke slike skurer som det hadde vært like før iallfall. Menmen, jeg kom meg iallfall tørr bort til Sangerinnen, fikk trent og så gikk jeg ut igjen, da var det faktisk litt sol. Det måtte jeg benytte, følte at jeg hadde gått litt for lite når det ikke kom noen flere skurer. Derfor ruslet jeg litt rundt, var innom en bruktbutikk som tydeligvis er det lokale møtestedet for pensjonister, det virket iallfall sånn i dag:p Det var mye fint der men ikke noe som fristet sånn innmari mye, har brukt litt vel mye penger i det siste så egentlig var det veldig greit:p

Etter treningen dro jeg inn til byen, var innom noen butikker og så gikk jeg til bussen. Men jeg presterte å gå på på feil buss og havnet derfor på en helt annen rute. Takk og lov så oppdaget jeg det rimelig kjapt og fikk kommet meg av på første stopp, derfra var det heldigvis ikke så langt til min rute. Problemet var bare at bussen aldri kom så jeg ble stående og vente i nesten en halvtime. Jeg kunne fint ha tatt beina fatt men det både haglet, lynte og tordnet så det fristet mildt sagt ikke! Heldigvis kom det en annen buss som jeg kunne ta og godt var det, jeg begynte nemlig å bli kald.

Nå er det strikking som står på tapetet resten av kvelden, skjørtet er snaaaaart ferdig!:D

Ha en strålende kveld!<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar