søndag 22. november 2015

en vinterklar søndag

Og plutselig var klokken blitt litt over fem om ettermiddagen, ute nærmer det seg bekmørkt, gatelysene er tente men jeg kan fremdele skimte bygningene som er i nærheten. Hva har jeg brukt dagen til? tja, si det du... har ikke gjort så veldig mye akkurat, ikke har jeg vært ute i det nydelige vinterværet heller:/ Sikksakk-skjøret har heller ikke vokst mer enn et par runder, planen var jo og komme ganske langt på det i løpet av dagen. Heldigvis er kvelden fremdeles ung da!

Utenom å glo på tv, sove og strikke pittelitt har jeg faktisk støvsuget hele leiligheten, men det er også det eneste fornuftige jeg har gjort i løpet av dagen da...:p Så med andre ord har denne søndagen vært fryktelig lat.

Det blir godt å prate med Solstrålen i morgen, jeg håper hun kan hjelpe meg med smertene jeg har i beina. Jeg blir jo fullstendig utslitt av å gå rundt med sånne vondter. Jeg er jo vant til å ha vondt, man blir jo det når man lever med kroniske smerter men smertene i beina er jo noe helt annet enn det jeg er vant til. Etter timen hos henne skal jeg endelig fjerne de fire stingene jeg har på ryggen! Det blir veldig godt! er ikke så veldig deilig å gå med sting når sår gror og dermed klør! 

Denne uken har jeg lite planer, tror egentlig ikke at jeg har noen andre avtaler enn de jeg har med Solstrålen og Sangerinnen i morgen og aldershjemmet mitt en av de andre dagene. Kanskje jeg burde bruke uken til å handle julegaver? aner ikke hva jeg skal kjøpe heller, er jo ingen som har noen ønsker. En gave er klar da men de andre gjenstår fremdeles. Og så må jeg jo finne på noe til meg selv i julekalenderen min! i tillegg så må jeg fortsette å strikke pannebånd om det skal bli noe av den omvendte julekalenderen min:p

Nå skal jeg glo mer på tv og spise litt middag, tror til og med jeg har litt julebrus stående i kjøleskapet, hihi:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar