mandag 23. november 2015

En god prat

Det var veldig godt å prate med Solstrålen i dag! hun spurte hvordan det var med parestesiene mine og jeg fortalte hvordan uken hadde vært. Noe som resulterte i at hun "stakk" meg med en knekt ispinne (som helt sikkert både er og heter noe annet:p) for å sjekke følelsen i beina, så måtte jeg gå både på tærene og hælene samt få refleksene i knærene testet. Solstrålen var ikke noe bekymret men hun ringte likevel til en vakthavende lege på nevrologisk avdeling på sykehuset for å være på den sikre siden. Han ble på ingen måte bekymret over det hun kunne fortelle om meg og det er jo veldig positivt! Jeg har jo googlet symptomene i løpet av helgen og prøvd å finne ut av hva dette var, heldigvis kom jeg ikke over noe fryktelig urovekkende, likevel var det godt å få det helt bekreftet av de to! Mens de snakket sammen tok jeg opp strikketøyet, må jo benytte ledige stunder, hihi:p 

Resultatet av telefonsamtalen ble at Solstrålen og jeg diskuterte smertestillende, det er jo ikke særlig kjekt å gå med sånne smerter, jeg er heller ikke så glad i sånne piller men dersom det kan hjelpe meg så er det jo greit. Så jeg fikk resept på noen smertestillende som er for nevropatiske smerter (tror det var det hun kalte det), første pille skal jeg ta i morgen tidlig, deretter skal jeg øke opp til tre stykker i løpet av de neste dagene. Så jeg tror rett og slett at jeg må ha alarmer på telefonen for å huske å ta det til noen lunde riktig tid, det var visst litt viktig i følge farmasøyten på apoteket. 
Jeg hadde tenkt å ta første pille nå i kveld men da er jeg allerede på to piller innen i morgen kveld. Men siden jeg plutselig skal være barnevakt så tenkte jeg at det er greiest å ha tatt minst mulig på forhånd med tanke på eventuelle bivirkninger. Jeg gleder meg iallfall til barnevakten! skal passe en liten prinsesse uten storesøster tilstede, hvordan skal det gå??? da har verken hun eller jeg noen som kan forklare, fortelle og "oversette" når lille prinsessen eller barnevakten ikke skjønner hva som blir sagt. Jaja, det går nok helt fint, vi to har vært sammen alene før<3

Ellers hørte jeg på Solstrålen når det gjaldt trening, jeg sa nemlig at jeg var litt bekymret for at jeg skulle få enda mer vondt siden smertene startet etter forrige trening, virket iallfall sånn. Hun oppfordret meg til å prøve, noe jeg gjorde også. Men jeg gav ikke full gass, jeg holdt meg til syklingen. Og som jeg sa til Sangerinnen når hun spurte, så er jo sykling i 12min bedre enn ingenting. I tillegg så gikk jeg jo nesten to kilometer mellom henne og Solstrålen, så jeg får jo alltid en tur før treningen.

Solstrålen og jeg pratet også om den omvendte julekalenderen min, jeg fortalte hva jeg hadde planlagt og sa at hun hadde satt griller i hodet på meg ang. den:p Da humret hun litt og sa at det var jo en veldig koselig ting å gjøre. Forhåpentligvis vil jeg få en god følelse av å gjøre dette for andre, i tillegg er jeg jo veldig glad i å gi små gaver til folk da:) Jeg bare håper at jeg får nok innen 1.desember, jeg trenger jo ikke å dele ut hver eneste dag men litt flere enn tre stykker må jeg nesten ha, i tillegg har jeg en annen plan men den er ikke offentlig enda, hihi!:p


Ha en god kveld alle sammen!<3

2 kommentarer:

 1. Hei! Jeg følger innleggene dine, men jeg er dårlig på å svare i perioder.. :) Men her kommer iallfall et livstegn fra meg! :)

  Jeg er nysgjerrig på hvilke medisiner du fikk ordinert? Leste det nyeste innlegget ditt også der du ble svært trøtt nemlig og da vekker nysgjerrigheten hos en flittig sykepleierstudent! :)
  Ellers håper jeg at du har det bra, syntes du er så tøff!

  SvarSlett
  Svar
  1. Koselig med et livstegn:)

   Jeg så du hadde fått det med deg på det andre innlegget:) Joda, det rusler og går, takk for det! Det er du også! håper du også har det bra:)

   Slett