torsdag 19. november 2015

Sol og nattåpent

I dag har det vært et helt fantastisk høstvær her i byen! jeg klarte og komme meg ut og fikk litt sol, det var deilig! Siden solen strålte stekte jeg en haug med rundstykker som jeg ikke kunne spise (presterte og kjøpe feil uten å oppdage det tidsnok) og dro til et vann med masse ender. Håpet var å treffe den kule frøkenen som turde å spise av hånden min forrige gang, men det var ingen som kom helt bort i dag. Derimot ble de nok veldig glade når de fikk rundstykker! Det var skikkelig kvakking og skravling, de skjønte nok at det var mat å få når jeg kom for jeg ble nemlig nesten omringet av kvakkende ender:p
Her er en av de jeg møtte i dag:)

Ellers er det nattåpent i byen i dag, resultatet for min del ble en ny ullstrømpebukse, svindyr ullgenser fra Kari Traa og en liten jule/vinterpynteting til julekalenderen min:p Men alt var på salg da, så da er det jo greit, thihi:D Jeg fikk også med meg tenningen av julebelysningen i gågaten, det vet jeg faktisk ikke om jeg har sett før. Var ikke så veldig imponert over opplegget men det ble veldig fint og det er jo det viktigste!

Parestesiene mine er helt håpløse for tiden! Nå har jeg gått med nesten konstante smerter siden tirsdag, tror det kom etter at jeg hadde trent hos Sangerinnen. Det er akkurat som om det kommer bølger med smerter, så noen ganger har jeg intenst vondt... jeg håper virkelig at Solstrålen kan komme med noen gode råd på mandag! At medisiner kan henge igjen eller hva jeg skal si at det gjør, så lenge etter at jeg sluttet på de er ikke så gøyt! Men heldigvis, om man kan si det på den måten, så funker beina! jeg kan bruke de og gå på de, i dag har jeg gått over 12000skritt f.eks., hadde vært verre om det hadde vært vanskelig og vondt å gå!

Nå skal jeg kose meg med deilig bringebær-sorbet med lakrissaus på, namnamt!:D


Ha en god kveld alle sammen!<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar