torsdag 5. november 2015

Midt i mørke natten

Skjønner ikke hvor døgnet blir av! nå har jo det plutselig blitt en ny dag og jeg har så vidt fått det med meg... Trodde virkelig ikke klokken var så mye! Men er jeg trett? nja, ikke akkurat så veldig mye nei... Sitter og koser meg med strikketøyet mitt, tv`en er slått av og erstattet med radioen og et av favorittprogrammene mine, nemlig Kjærlighet Uten Grenser på P4.

Dagen har for såvidt vært grei, har vært mye ute og nytt det vakre høstværet som vi var så heldige med i dag! Var som vanlig på aldershjemmet mitt og vi endte opp med å gå på tur, må jo benytte finværet, da er det enklere å få de med seg ut:)
Etter at jeg hadde vært der gikk jeg og spiste lunsj på Dolly, skulle jo ikke kjøpe mer junkfood jo... men den gang ei:p satser på at dette var siste gang på en laaaang stund:p har ikke penger til å spise mat ut hver eneste dag, men av og til er det veldig greit å skeie ut litt, bare det ikke blir for mye, sånn som nå med tre dager på rad, hehe... :p

Ryggen min krangler fortsatt, den får bare holde på, jeg har gitt den beskjed om at den skal slutte... Fikk en liste over fysioterapeuter av en sykepleier i dag, hadde håpet det skulle være enkelt og finne en jeg kunne begynne hos. Men det er det ikke, enten er den listen jeg fikk utdatert eller så er det listene på kommunen sin hjemmeside som er utdatert, de stemmer nemlig ikke overens... får se om jeg får tatt noen telefoner i morgen og ringt rundt og hørt om noen har ledig kapasitet. Et av stedene jeg ble anbefalt tar ikke imot pasienter som trenger langvarig behandling, litt teit for det hadde vært et veldig sentralt sted å gå. 

Jaja, jeg får fortsette å strikke, har bare fire runder igjen på mønsteret så jeg håper jeg kan avlevere genseren i løpet av de nærmeste dagene! Jeg vil nemlig begynne å strikke skjørt til meg selv!:p

Ha en god natt! <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar