mandag 21. desember 2015

Dagen ble ikke helt som planlagt, jeg dro avgårde til Sangerinnen for å oppdage at hun hadde skrevet meg opp på feil klokkeslett. Jeg hadde time klokken ett men i timeplanen hennes stod jeg oppført klokken tolv, det var dumt men sånt skjer jo... Heldigvis hadde jeg det nye kameraet med meg i sekken, så den lange bussturen var ikke helt bortkastet! 

Jeg gikk innom de to nærmeste matbutikkene for å se etter et billig brød men fant jeg det? nei, det var ikke sjans i havet å få brød til under 30kr. Altså, det hadde vært helt greit om jeg hadde spist det selv men jeg kjøper ikke "flotte" brød for å kaste det rett i havet til fuglene, selv for en dyrevenn som meg går det en grense der:) I den ene butikken spurte jeg etter gamle brød, det hadde de ikke men jeg kunne få åpne skuffen under brødskjærermaskinen og ta det som var der. Skuffen ble åpnet men der var det bare smuler som nesten var pulverisert, det er alt for smått til å mate fuglene med. Egentlig var det like greit at jeg ikke fant noe brød, svanene var der nemlig ikke! Men når jeg var på vei til å gå kom de svømmende i full fart mot meg, de ville nok gjerne ha litt mat. Heldigvis for meg kom det en dame med datteren sin samtidig og en plastpose full av gammelt brød, så da fikk de mat, og jeg fikk bilder:)

Her er en av ungene i årets kull:)


I morgen skal jeg leke julenisse, kunne ønske far i huset kunne ha kommet og hentet gavene selv, men neida, jeg må avgårde til dem istedenfor om de skal få gavene før juleaften. Heldigvis slipper jeg å dra helt hjem til de, det er langt med buss det! Men det er likevel ikke så lett å dra med seg svære julegaver i store og uhåndterlige poser når man må ta bussen! Hvorfor kan ikke storesøsken være litt mer behjelpelige mot småsøsknene sine når de har bil??? Eller, det gjelder faktisk alle medlemmene i familien min, jeg er faktisk den eneste uten lappen... ingen av dem vil heller øvelseskjøre med meg...

Ellers er jeg ikke glad for at det allerede er mandag i dag, skal hjem til mor og far om bare to dager... Blir sikkert koselig, til slutt, men det er fryktelig slit for min del å måtte være hjemme hos dem i så mange dager! Jeg må ta på meg en maske som sier at alt er bra, kan være sliten men jeg kan ikke strigråte eller kjempe meg gjennom angst/panikkanfall, isåfall må jeg være alene i huset og det skjer neppe i løpet de dagene... dessverre har den siste uken vært veldig dårlig så det ser ikke så lyst ut for humøret mitt de videre dagene. 
Heldigvis får jeg mitt eget rom, hvis ikke truer jeg med å dra hjem, jeg nekter å dele rom med noen som helst denne julen! Nå er det min tur til å være gjest og få overnatte uten å måtte dele rom med noen av de som bor der fra før av! jeg trenger også mitt eget rom for å klare å sove litt.
Går ting litt i min retning så går dagene mer eller mindre knirkefrie og at jeg kan dra hjem til min lune hule på lørdag!

Det som holder meg oppe er at jeg skal til Solstrålen om bare en uke, det hjelper litt på de dagene som står foran oss nå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar