onsdag 30. desember 2015

Lille nyttårsdag

Hvor har dette året blitt av egentlig? jeg syns det har gått litt fort, spesielt etter sommerferien. Men det er også deilig at det står et nytt og ubrukt år foran oss! 2015 har vært både og egentlig men 2016 skal bli enda bedre! det håper jeg iallfall på:)

For en vind det har vært her i dag! var skikkelig ekkelt å gå i mot vinden, følte nesten at den skulle ta tak i meg:p Var ute og spiste lunsj, deilig pasta, fikk penger av Bamse sist jeg var der ute med beskjed om å gå og kose meg der jeg var, så det måtte jeg jo gjøre før vi bikker inn i det nye året:p

I morgen er planen at jeg skal prøve å kose meg, skal være alene og det er jeg veldig glad for! Har faktisk bare vært alene en eneste gang før på nyttårsaften, da satt jeg og sydde meg inn i det nye året, iallfall nesten, tror jeg satt på terrassen når klokken var slagen da, innpakket i lue, skjerf og tepper:p Kanskje jeg må strikke meg inn i 2016? det siste jeg gjør i 2015 og det første jeg gjør i 2016:p Har jo en vinduskarm jeg kan sitte i, er det opplett kan jeg også gå opp på taket men der er det store sjanser for å møte på andre som bor i blokken. Vurderer også litt å sove meg inn i det nye året men jeg tror ikke det vil funke med tanke på alt ekkoet som vil være pga fyrverkeriet.

Nå skal jeg spise litt kvelds, må prøve å legge meg tidligere i kveld, har nemlig blitt litt sene kvelder i det siste. 

God kveld til deg som titter innom!<3

2 kommentarer:

  1. Tiden går fort når man ser tilbake på den, men sakte når man ser fram mot den... :) GODT NYTTÅR til deg, Live og håper du får en fin nyttårsaften. Selv stikker vi til fjells for å skjerme hundene fra fyrverkeri eller frimerkeri som sønnen min på 4 sier... :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det er akkurat det den gjør...:) riktig godt nyttår til deg også! Håper dere får det fint på fjellet, godt at dere skåner hundene, hadde jeg hatt tilgang til en hytte hadde jeg gjort det samme, liker ikke frimerkerier jeg heller:p

      Slett