lørdag 5. desember 2015

Et koselig men utmattende døgn!

For ett døgn jeg har hatt!
Ikke har det vært så veldig travelt men likevel er jeg fullstendig utslitt! Har hatt overnattingsbesøk av en prinsesse, vi har kost oss veldig med både filmer, popcorn, tegning, julemusikk, boller og mye mer, men jeg ble fullstendig utslitt... Jeg håper at foreldrene ser verdien i det jeg gjør, både for prinsessens del men også for deres del, det er jo godt for dem å ha noen som barna kan ha det godt hos og som kan avlaste litt! Men for min del er det veldig krevende, det er ikke noe jeg gjør med letthet, likevel gjør jeg det. Både for min egen del og prinsessens del, det er jo også veldig, veldig kjekt å få den tilliten både av henne men også foreldrene å ha henne på overnatting!

Det er som Solstrålen sa, alle krevende ting som koster mye gjør jeg likevel, det får meg ikke til å stoppe opp. Jeg velger ikke (som regel) minste motstands vei som veldig mange andre hadde gjort i min situasjon, jeg står i det med begge beina (nesten iallfall) og går ikke ut bakveien. Hun sa også at det sier mye om meg med tanke på hvilke veier og løsninger jeg velger, jeg bare klarer ikke å se det selv.

Dessverre glemte jeg rett og slett å ta medisin i går kveld, det var IKKE lurt! Jeg hadde lagt de opp i et skap for sikkerhets skyld siden jeg hadde besøk av prinsessen. Hun ville ha døren inn til stuen åpen når hun la seg og det gjorde at jeg falt ut av mine vanlige rutiner, jeg ville ikke lage for mye lyd. Jeg hadde neppe vekket henne men jeg ble så besatt av å være stille at jeg bare ble sittende i sofaen og strikke med tven nesten lydløs på...

Men vi fikk nå pyntet litt til jul i dag iallfall. Nå når jeg har min første jul i denne leiligheten ser jeg at jeg har fryktelig lite julepynt! Den forrige leiligheten hadde så liten stue og i tillegg var kjøkkenet også med i den så der var det nok, mens har er alt så mye større, bredere og lengre. Så jeg må rett og slett gå og se etter litt mer pynt jeg kan kjøpe.

Nå skal jeg finne litt julebrus, spise resten av popcornet fra i går kveld, strikke litt og bare slappe av. Mulig jeg lager deig til kakemenn, har veldig lyst til å bake men jeg vet ikke om jeg orker å gjøre det i morgen Deigen må stå kaldt iallfall over natten, så det er ikke bare til å bestemme seg, lage deigen og bake ut. I tillegg tar jo en god stund når man baker alene, noe som betyr at det jo er greit å ha orken til det!

Ha en god kveld kjære deg!<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar