onsdag 9. desember 2015

Uups! jaja, sånt skjer!

Krise! jeg kjøpte garn til et nytt skjørt jeg skal strikke, det skulle være samme farge som mitt MEN jeg presterte å kjøpe en lysere farge enn jeg skulle ha. Det oppdaget jeg nettopp, etter nærmere 10cm strikket skjørt... Det betyr at jeg ikke kan bytte garnet, eller, jeg kan bytte de fem ubrukte nøstene men det jeg har begynt på kan jeg ikke bytte... Hva skal jeg gjøre nå da??? jeg har IKKE lyst til å dra opp alt jeg har strikket! Så derfor tror jeg rett og slett at jeg bare strikker videre på skjørtet nå i kveld og i morgen så går jeg og kjøper nytt garn i RIKTIG farge. Skjørtet skal nemlig være en julegave og mottaker ville ha samme farge som meg. Det jeg strikker på nå får jeg helt sikkert solgt, er mange jeg kjenner som ikke strikker i det hele tatt, så det blir neppe noe problem:)

Nå sitter jeg her og hikker noe hinsides, drakk litt julebrus litt for fort:p Våknet for litt over en halvtime siden gjorde jeg også. Når klokken var fem klarte jeg nemlig ikke å holde meg våken mer, var så utmattet og trøtt så jeg bare måtte sove! Håper det bare er tilfeldig og at det ikke er økningen av medisinen som gjør det, var trett i går ettermiddag også men da klarte jeg å holde meg våken!

I dag kjøpte jeg forresten pizza hos det lokale pizzaeriet, det var innmari godt! Lovet jo Bamse å kose meg litt så det har jeg gjort i dag:p

Jaja, jeg får strikke videre på skjørtet i den "feile" fargen og glo litt på tven.

Ha en god kveld!<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar