mandag 7. desember 2015

Mandag 07.12.15

En sjelden men veldig vakker vinterdag er over. Passe temperatur har det også vært, kanskje fordi jeg hadde på meg mye klær da, haha:p De nye skolettene ble brukt og det samme ble det fine klompelompe-skjørtet mitt:D I morgen kommer visst regnet tilbake...

Jeg var som vanlig hos Solstrålen i dag, deretter gikk jeg meg en tur, skulle til Sangerinnen men det var senere enn vanlig. Droppet treningen, med tillatelse fra Solstrålen:p, på grunn av været, hun var enig i at jeg burde utnytte dagslyset og solen istedenfor å sitte inne og trene. Sånne dager er det litt for sjeldne av for tiden, derfor er det ekstra godt når de kommer! Mobilen var oppladet slik at jeg kunne ta bilder, orket ikke å ha med meg speilrefleksen så da er det jo veldig greit med et skikkelig kamera på telefonen!


Medisinen skal økes, men bare om kvelden, fortsatt lar jeg være å ta om ettermiddagen. Kroppen trenger nok skikkelig tilvenning på disse pillene, men nå øker jeg med en ekstra pille på 100mg om kvelden. Sjansen for at jeg må øke enda mer er stor, så da er det like greit å bruke litt tid på det. Pillene funker jo, litt iallfall, det fikk jeg bevis på når jeg glemte kveldsdosen på fredag.

Hva som skjer resten av uken vet jeg ikke helt. Det er mye koselige førjulsaktiviteter som skjer på aldershjemmet mitt og det er nesten som jeg kan velge og vrake i hva jeg vil være med på. Håper det kan være med på å gi meg noe julestemning! Jeg vet iallfall en ting og det er at jeg skal prøve å treffe Bamse og Karamell, er flere uker siden sist nå så jeg trenger å få en klem eller tre fra dem!


Nå ser jeg plutselig hvor mye klokken er og må nesten finne litt medisiner og ta, må prøve å holde meg innenfor 12 timer mellom hver gang jeg tar det.

Ha en god kveld kjære deg!<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar