onsdag 23. desember 2015

Dagen før dagen

Ja, nå sitter jeg her og glor på tv, en av favorittfilmene mine som liten, nemlig Olsenbanden:p Har også alle filmene på dvd, jeg kan hver eneste film utenat og vet (nesten) nøyaktig hva som skjer stort sett hele tiden:p

Kofferten er ferdigpakket, får ikke plass til puten min (som jeg ikke klarer meg uten!) så jeg må ha med meg en bag i tillegg. Eller, det hadde jeg måttet uansett siden jeg vil ha med meg mac`en og alt mulig annet av elektriske duppedingser som jeg ikke vil klare meg uten, og selvfølgelig mitt deilige ullpledd...:p Og selvfølgelig det viktigste av alt; STRIKKETØY!!!:p Jeg har til og med kjøpt et dosett til medisinene mine, istedenfor å ha x-antall små pillebokser med meg fant jeg ut at det var like greit å ha et sånn! Det er også litt mer enklere å ha kontroll på det, både fordi jeg tar forskjellige doser i løpet av dagen, men også på grunn av nysgjerrige småbarn som kommer på besøk og som gjerne skal undersøke litt her og der:)

Juletreet er tent, det samme er stjernen i vinduet, siden det ikke blir tent de nærmeste dagene mens jeg er vekke måtte de være på litt nå. Under treet sitter nissen med en pakke, den er allerede blitt åpnet, han klarte ikke å la være, haha!:p Det var pakken fra Bamse og Karamell<3 Innholdet var litt snop og litt annet som jeg allerede har fra før av, mon tro om jeg får bytte det, får snakke med Karamell siden det kommer fra jobben deres. 

Vet ikke helt når jeg skal dra oppover mot mor og far, de er sikkert på jobb fortsatt. Vil ikke dra for tidlig for da må jeg bare være med å styre før folket kommer. Trenger ikke å være der oppe mer enn nødvendig heller i dag, dagene blir lange nok uansett... 
Kanskje jeg må dra innom byen og prøve å få litt julestemning? tviler på at den kommer, sjelden den har vært tilstede de siste årene men det er jo lov å håpe! 

Ha en god dag videre!<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar