fredag 11. desember 2015

Ettermiddagen forsvant

Nok en ettermiddag har gått bort i soving, nærmere to timer denne gangen også... selv med alarmer på klarer jeg ikke å komme meg opp, ikke engang om mobilen ligger såpass langt unna at jeg må opp og gå... Det er kjedelig at jeg ikke klarer å komme meg opp etter en times tid eller så slik at jeg ikke ødelegger kvelden og natten pga at jeg sov for lenge! Men det er nok bare kroppen som virkelig trenger den søvnen den kan få, til tross for at jeg faktisk sov godt og dypt i natt!

Jeg var faktisk på aldershjemmet mitt allerede før klokken 10 i dag! det var en barnehage som kom og skulle gå i lucia-tog, synge og dele ut luccekatter til beboerne. Når de hadde gjort det ble det både julebrus, sjokolade og lek på barna så jeg var veldig glad for at jeg ikke var en av de ansatte som skulle være med den hypre gjengen resten av dagen:p Resten av formiddagen ble jeg værende, det var ikke så mye som skulle skje men det er alltid koselig å få med seg fredagslunsjen der! 

Når jeg kom hjem spiste jeg opp resten av takeaway-pizzaen og så sovnet jeg, så det er ikke så veldig mye som har skjedd i ettermiddag! Jeg fikk forresten tak i garn i riktig farge til skjørtet i går! Var råheldig å få seks nøster i samme innfargningsparti! Det skjørtet er nemlig blitt så innmari populært at til og med sandnes garn har problemer med å produsere nok! Butikkene er ikke lovet mer garn før i januar, mulig det kanskje ville komme litt rett før nyttår men de kunne ikke love noe. Så med andre ord var jeg veldig heldig! Resten av kvelden skal brukes til å strikke:D

Ha en god kveld!<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar