torsdag 3. desember 2015

En lang dag!

Stod alt for tidlig opp etter en alt for dårlig natt! Planen var egentlig å ta sovemedisin slik at jeg fikk sove skikkelig meeeen strikkingen opptok meg hele kvelden. Dermed ble det alt for sent å ta medisin når jeg skulle legge meg, klokken var plutselig blitt halv tolv... Kom meg heldigvis i seng til klokken tolv men det tok lang tid før søvnen kom. Skulle til tannlegen for en sjekk og var ute av døren allerede ti over åtte. Sjekken endte opp med både bedøvelse og boring da skjønne G fant et lite hull hun ville fikse før det fikk utvikle seg mer. Da jeg var på vei til å gå oppdaget vi masse røyk fra en taklampe, skikkelig svilukt og røykvarsleren gikk etter litt! Kort fortalt endte det opp med en telefon til brannvesenet men det ble heldigvis ingen utrykning fra dem! Heldigvis var ikke brannmannen som svarte noe særlig bekymret, og jeg gikk derfra med beskjed om at det ikke var noe fare på fære. Men siden G holder til i et veldig brannsmittefarlig område er det bedre med en telefon for mye! 

Etter at jeg hadde vært der dro jeg hjem, strikket litt på skjørtet mitt og så gikk jeg ut igjen. Jeg ville nemlig til Bamse og Karamell, men de var dessverre ikke på jobb og kom ikke tilbake mer denne uken. Så det var en skikkelig bomtur! Men jeg fikk iallfall prøvd ut de nye skolettene mine og de er absolutt godkjente!:D

Nå skal jeg strikke ferdig en runde på skjørtet og så skal jeg felle av! jeg felte allerede av tidligere i dag men det ble litt trangt, så jeg tok det opp for å felle av med en litt større pinne.

Ha en god kveld!<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar