tirsdag 17. april 2018

Gamle damer som sutrer, medisiner og NAV

Herlighet som jeg styrte når jeg hadde lagt meg i natt! Stod opp igjen flere ganger, blant annet for å skrive ut en oppskrift til Strikkeguruen min! det lureste hadde jo vært å bare laget en lapp men neida, sta som et esel som jeg kan være noen ganger skulle jeg gjøre det når klokken var 00.15!:p Heldigvis tok det ikke så lang tid før jeg sovnet etter å ha lagt meg tredje gangen eller noe sånt da!

Strikkeklubben var så som så, noen skal absolutt ha det så varmt som overhodet mulig og istedenfor at den personen må kle på seg må vi andre kle av oss... Hun fikk som vanlig viljen sin og varmen ble skrudd opp... Marihønen har jo dratt med seg en ung dame dit sånn at jeg kunne få meg en venninne på min egen alder, vi har klaffet helt utrolig bra og har det grådig gøyt sammen! Heldigvis kom hun i dag og vi lo så tårene trillet mens vi laget snapchat-filmer og sendte til stakkars Tulipanen som lå hjemme med bronkitt. En av de andre lurte på om det var startet opp barnehage der, hun syns tydeligvis vi var litt for barnslige, når hun sa det lo vi bare enda mer og Marihønen konkluderte med at vi hadde fått fnise-syken, noe som resulterte i enda mer latter, hahahahahahahaha!

I morgen skal jeg til Langbein! jeg har jo knapt vært på legekontoret etter at Solstrålen sluttet, tror morgendagens time blir den tredje men bare nr 2 hos han. Men det blir nok muligens litt forandringer på nå som jeg MÅ prøve ut medisiner sånn at NAV skal bli happy, da er det greit med litt oppfølgning! jeg kjenner at jeg er veldig pessimistisk når det gjelder dette her, jeg har jo faktisk klart meg uten medisiner i litt over to år nå! Selv om jeg ikke skal begynne på medisiner fast, så kjenner jeg at dette sitter langt inne på grunn av at jeg får så hinsides lett bivirkninger. Heldigvis, iallfall på en måte, så kan jeg ikke prøve ut medisinene før tidligst på torsdag ettermiddag da! Jeg har nemlig avtale både i morgen kveld og på torsdag formiddag, så da får pillene vente, så enkelt og greit!  

Tidligere i dag fikk jeg en melding fra NAV-damen, hun hadde snakket med bedriften som vi så på som et alternativ på møtet for halvannen uke siden. De sier nei til å ha meg der, de har visst for mye på programmet og andre forpliktelser og på grunn av det så har de vurdert det til å være umulig å sikre en god nok oppfølgning og tilrettelegging for meg... Så jeg skrev tilbake og spurte henne om hun kunne fortelle mer om et sted som bare driver med tilrettelagt arbeid (vernet bedrift eller noe sånt tror jeg de er), jeg vil gjerne vite mer om hva de har å tilby siden hjemmesiden deres har så dårlig informasjon. Kanskje det kan være et alternativ der, hvis ikke så må jeg finne på noe annet. Jeg vet om et sted som hadde vært ypperlig, problemet er bare at de ikke tar inn folk fra NAV, selv ikke meg sier de ja til, så da er heller ikke det et alternativ dessverre. Mulig jeg ender opp på Solstrålens arbeidsplass? det ble jo tatt opp som et alternativ faktisk:p 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar