onsdag 18. april 2018

Resepter med bismak

I dag har jeg vært hos Langbein for å få henvisning til et rehab.opphold og resepter på smertestillende. De reseptene kom med en bismak, jeg kjente at det strittet veldig i mot når jeg stod på apoteket og ventet. Årsakene er mange, en av de er varseltrekanten som er på begge typene jeg fikk og det betyr restriksjoner for bruk av skuteren min... Jeg spurte om det og Langbein sa at det var syv timer som gjaldt, selv med en skuter som bare går i 10km/t. Årsaken? jo, den har motor! Men jeg kunne gjøre som jeg ville da, problemet er bare visst policen finner ut at jeg skal stoppes når jeg er ute og kjører. Det er ganske teit! for hvis det viser seg at pillene faktisk funker på meg kan jeg ikke bruke skuteren på mange timer om jeg tar en pille i løpet av dagen... Ingen av de kom på blå resept, så jeg måtte ut med over 200kr + at jeg måtte betale for henvisningen... det var visst noe med omkostninger i forbindelse med forsending... altså, det er greit at man må betale for materiale som brukes i forbindelse med undersøkelser, men en henvisning burde virkelig være gratis! Solstrålen tok aldri betalt for å skrive henvisninger for meg, hun skrev flere men jeg betalte aldri for det så vidt jeg kan huske!
På toppen av det hele kunne han konkludere med at trampoline-lekingen på søndag har resultert i en litt forstuet albue... 

I tillegg fikk jeg nettopp en melding fra NAV-damen, jeg spurte jo i går om hun kunne fortelle mer om en bedrift i nærheten som har plasser for oss som må ut i arbeidsutprøving. Da bare henviste hun til infoen som ligger på nav.no om AFT eller noe sånt, så jeg søkte på det som hun skrev jeg kunne gjøre, men det står jo for søkke ta ingenting om det!! Så frem til nå har jeg hatt en litt irriterende dag rett og slett!

Men om en time skal jeg heldigvis avgårde på noe kjekt! Det gleder jeg meg til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar