fredag 13. april 2018

Sååå klar for helg!

Jeg er sååååå klar for helg! 
Denne uken har vært veldig lang, iallfall om man ser på den fra fredag til fredag siden vi hadde møte for akkurat en uke siden! De fem siste dagene har jeg hatt opptil flere avtaler hver eneste dag, så nå ser jeg frem til hele tre dager uten en eneste plan eller avtale! I tillegg har jeg vært på mye yoga og det kjenner jeg også!

I dag har jeg vært hos Rosen! det var deilig og vondt på samme tid! Vi fant ut at kroppen min har løsnet en del etter at jeg begynte hos henne, det er veldig positivt altså! Men fremdeles er det mye arbeid igjen! Hun var jo et lite tema forrige fredag, så i dag spurte jeg om hun har mulighet for å skrive noe når tiden er inne for å søke om uføretrygd, og det sa hun heldigvis ja til!

Når jeg hadde sagt god helg til Rosen dro jeg til byen for å kjøpe den nyeste krimboken til Hanne Kristine Rohde! Arken like i nærheten hadde ikke salg på den, men det hadde derimot Norli! altså, kan jeg spare femti kroner så gjør jeg det!:p Når jeg hadde funnet den dro jeg hjem igjen, det tok tid på grunn av fredagstrafikken men det gjorde ikke så mye!

Egentlig bør jeg kjøpe nye joggesko, jeg kjøpte jo sko på mandag men det er mer i den pene varianten av sko og ikke i kategorien praktiske og vanntette sko når det regner og som tåler å bli skitne! Så det er mulig at det er morgendagens plan, men jeg er ikke helt sikker siden fjellet roper på meg! Kjøpe nye sko og en fjelltur er en ting for mye, dessverre! Eller, mulig det går om jeg planlegger skikkelig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar