fredag 27. april 2018

Litt forvirret!

I dag har jeg endelig vært hos Humlen igjen! Men det var litt rart da, for fredager er jo absolutt ikke en dag jeg pleier å ha time hos henne! Jeg har rett og slett blitt litt dagforvirret, siden jeg ikke var hos henne på onsdag så er det på en måte noe som liksom mangler litt:p I morgen kommer jeg sikkert til å tro at det er torsdag, hahaha!:p

Uansett, timen var veldig bra! det var mye prating, tårer, latter og litt forklaring av yogaøvelser. Jeg har nemlig funnet min egen variant av happy baby pose men etter at hun hadde sett og prøvd selv konkluderte hun med at det ikke blir helt det samme. Så istedenfor å bruke bolsteren skal jeg forsøke med et teppe eller noe sånt som ikke er like stort som bolsteren. Viparita karani kan man også gjøre i sofaen, det forsøkte jeg når jeg kom hjem og det var grådig deilig altså!

Etter at vi hadde sagt god helg til hverandre dro jeg til byen. Siden jeg var ferdig allerede halv tolv visste jeg at det ikke ville være lurt å dra hjem, for da ville jeg bare ende opp med å sovne, sannsynligvis! Så da kunne jeg istedenfor spise lunsj på en kafe, se på alle menneskene som travet forbi og kose meg med strikketøyet. Helt slik ble det ikke, favorittkafeen min var stappfull, dermed måtte planen forandres litt. Jeg endte opp med å sitte på benk, spise en god sommerbolle og høre på lydbok. På vei mot bussen kjøpte jeg en smoothie, den var svindyr men også knallgod! Den bestod av eple- og pasjonsfruktjuice, Açai og blåbær, jeg var litt skeptisk men etter å ha smakt den var jeg veldig glad for at jeg fulgte forslaget til damen i kiosken! Jeg skal garantert kjøpe den flere ganger altså!

Helgen skal være rolig, jeg er sliten, alt for sliten, så jeg skal gjøre mitt beste med å ta det med ro, grådig vanskelig men jeg må jo bare prøve! Det frister veldig å ta en tur på fjellet i morgen men det skal beina få avgjøre om de vil eller ikke. 

Nå tror jeg at jeg skal lage litt middag, resten av kvelden skal være så rolig som overhode mulig! God helg alle sammen:D


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar