mandag 9. april 2018

Mandag 09.04

Nå har jeg sluttet hos Fysio-damen min! siden verken NAV-damen eller Langbein hadde noen protester eller innvendinger på det på møtet på fredag kunne jeg gjøre det! Det er ikke noe poeng å bruke verken energi, tid eller penger på noe jeg føler ikke hjelper! Det viste seg at jeg faktisk bare har hatt fem timer hos henne i år, det er ikke særlig mye når vi er kommet ut i april!:p Så istedenfor å bruke penger på behandling hos henne vil jeg heller bruke de på timer hos Rosen og på yoga! dessverre får jeg ikke frikort hos Rosen, så der vil utgiftene bare løpe, og det vil de på yogaen også, men det hjelper og da er det verdt det! 

Etter at jeg hadde sagt adjø til Fysio-damen turet jeg til byen, planen var nemlig å shoppe sko! Det lureste hadde nok vært å dra hjem igjen, beina har fremdeles ikke roet seg etter fredag, men samtidig så kan jeg ikke gå i fjellsko når det er meldt strålende sol og opp mot 15grader! Skoene jeg kjøpte er råkule! det er Sketchers-sko i en sånn mintgrønnish farge! med andre ord veldig meg!:p

Jeg skjønner ikke hva som skjedde med beina på fredag! eller, jeg skjønner at de reagerte på møtet, noe som er helt greit, og egentlig helt forventet sånn sett. Men jeg skulle gjerne ønske at den reaksjonen gikk over igjen! det har den ennå ikke gjort... I tillegg går det kraftig utover nattesøvnen min! jeg føler jeg er mer våken enn hva jeg sover og er minst like trett når jeg våkner som når jeg la meg kvelden i forveien! Det meste av øvelser jeg har lært har jeg også prøvd i løpet av helgen, ingenting med hell dessverre. Satser på at Humlen har en logisk forklaring på onsdag, kanskje hun også har en løsning? hun pleier jo å ha mange knep og triks i ermene, og for ikke å glemme tryllestaven hennes som kan fikse de utroligste ting!

I morgen er det strikkeklubben igjen, jeg kjenner jeg er litt sånn ambivalent til det akkurat nå. Men om jeg kjører så kan jeg jo alltid dra før det er ferdig hvis jeg vil! da slipper jeg også å være avhengig av bussen! I tillegg er det jo meldt fantastisk vær, da er det gull med en skuter altså!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar