fredag 20. april 2018

Totalt mislykket!

J*#lig medisin! Den skulle liksom hjelpe meg men hva skjer? jo, smertene blir minst 10 ganger VERRE og jeg ender opp sammenkrøllet og gråtende i sofaen i flere timer... Helsikes pille altså! (sorry språket! men dette har virkelig ødelagt hele kvelden min så da er det lov å banne!)


Jeg NEKTER å prøve denne møkka medisinen flere ganger! altså, det hadde vært en ting om jeg hadde blitt dårlig på andre måter, oppkast, kvalme, vondt i magen/hodet, tretthet, svimmelhet eller noe sånt. Det kunne jeg ha tålt i noen timer! Men når smertene medisinen skulle hjelpe mot blir verre, ja, da setter jeg foten ned altså! 

Å skrive dette innlegget har ikke vært enkelt! jeg forsøker å distrahere meg selv men det funker dårlig, for frem til nå har jeg brukt tre kvarter på å skrive dette og i tillegg så må jeg også skrive annethvert ord på nytt fordi det er ikke så lett å skrive riktig med tårefylte øyne... Tror jeg heller skal legge meg i en viparita karani, det funket litt i sted så kanskje det funker nå også!? Det aller lureste er vel å legge seg men det vet jeg ikke om jeg har så veldig lyst til, får nesten alltid automatisk lakenskrekk når smertene er på sitt verste...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar