mandag 16. april 2018

Utmattelse eller bare veldig sliten?

Ny utmattelse på gang eller er jeg bare veldig sliten? jeg aner ikke men jeg mistenker det første mest... Grunnen er møtet hos Humlen hvor NAV-damen og Langbein også var, for det gjorde jo at smertene i beina eskalerte + at jeg kanskje har tatt meg litt for mye ut i helgen med både fjelltur på lørdag og trampoline-herjing med nabojenten i går... Beina roet seg jo i halvannet døgn ca. takket være Humlens magi, men likevel har jeg veldig lite energi. I tillegg brukte jeg mer enn hva som var fornuftig i dag når jeg dro på langtur til XXL for å kjøpe nye joggesko... En nødvendig tur siden joggeskoene er helt utslitte og bare skaper trøbbel og unødvendige smerter og sår (vannblemmer) men samtidig kan det diskuteres hvor lurt det var!

Det er heller ikke bare bare og skulle sette i gang med en uføresak! Vi står foran en lang periode som kommer både til å være slitsom og tøff for meg! Jeg er redd for at det ikke kommer til å gå, heldigvis har Humlen et annet syn på saken - hun tror det kommer til å gå bra men at det vil ta tid! Det er bra hun har troen på det! håpet er at jeg også vil få det, sånn etterhvert iallfall! 

Morgendagen blir lang, eller, i utgangspunktet blir den lang, jeg tror jeg må korte drastisk ned på den! Strikkeklubben kan jeg droppe men kjenner jeg meg selv rett vil jeg da bare gå og stange hodet i veggen og kjede meg frem til kvelden kommer om jeg ikke går dit. Da har jeg nemlig en avtale, eller, det er faktisk et møte, som jeg må på. Jeg kjenner litt på at jeg angrer på at jeg sa ja til å være med på det, men det er liksom ikke bare å trekke seg heller! Det blir neppe så veldig populært! Så jeg må nok bare bite tennene sammen og gå, blir det for ille så får jeg heller bare pakke sammen og gå derfra! 

Nå er det på tide med litt kvelds og en flunkende ny episode av The Big Bang Theory!:D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar