lørdag 21. april 2018

Hekta på lakris!

Natten ble like pyton som kvelden dessverre! Og når alarmen ringte kvart over ti var jeg minst like trett som når jeg satte den på ti timer tidligere... Men det som var positivt var at det virket som om smertene i beina var på vei ned igjen til normalt smertenivå! Fremdeles ikke helt i mål men det er helt greit at de klager etter å ha fått en sånn kveld!

Egentlig hadde jeg lyst til å gå på tur men pga kvelden og natten lot jeg være. Dessuten ville beina at jeg skulle kjøpe knallgod lakris fra Johan Bülow, og da måtte jeg til byen, så da ble det til at jeg hørte på dem, hahaha!:p Genialt å kunne skylde på beina for å kunne kjøpe snop, moahahaha! Men det viste seg at det var "ByLørdag", noe jeg egentlig visste langt baki der pga. en melding fra "byvenn", så turen ble veldig kort siden byen var fylt opp ganske mye! 

Når jeg kom hjem var jeg utslitt, likevel ryddet jeg hele stuen og kjøkkenet mens jeg hadde musikk fra en gammel LP på full guffe. Lurt? overhodet ikke! men samtidig så var det litt deilig å få gulvet ryddig! Etter at jeg var ferdig å rydde landet jeg i sofaen og her har jeg sittet siden. Glor på gørrkjedelig TV, syns det er helt utrolig hvor kjedelige programmer som sendes, det er jo tross alt lørdagskveld!

Tror jeg skal lage meg litt kvelds, og så satser jeg på at natten i natt blir betraktelig bedre enn natt til i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar