mandag 17. august 2015

En ny uke

I dag er det mandag, nok en gang, men det har heldigvis vært en god mandag!
For i dag var jeg endelig tilbake hos Solstrålen etter en lang sommerferie:) Hun fikk også vite om bloggen min og i likhet med Sangerinnen lo hun litt når jeg fortalte hva jeg kalte henne her inne, thihi:p Men jeg tror hun syns det var et koselig kallenavn da:)
Jeg hadde også min første treningstime på ca. halvannen måned. Solstrålen spurte jo selvfølgelig det spørsmålet jeg hadde håpet hun ikke ville stille, nemlig hvordan det hadde vært med treningen i sommer. Vel, jeg har jo ikke akkurat trent sånn jeg egentlig skulle og det sa jeg, da lurte hun på hva Sangerinnen hadde sagt til det. Men der var jeg faktisk litt heldig, Sangerinnen spurte nemlig ikke, hihi:p (nå som det står her kan det jo godt hende hun får det med seg, lol:p) Men jeg fikk jo sommerferie fra treningen der hos henne så da tok jeg like godt sommerferie fra hjemmetreningen også:p Nå må det jo forresten sies at jeg egentlig er ganske aktiv hver enste dag siden jeg ikke har bil, det er lange avstander her jeg bor og i tillegg så går jeg som oftest ganske mye når jeg først tar skoene på og begynner å gå, helt stillesittende har jeg altså ikke vært da. Men fra og med i dag er det tilbake til de vanlige treningsrutinene, iallfall skal det forsøkes så godt som mulig med å komme igang igjen!

Ellers har jeg store planer om å ha en rolig uke! Eller, det skjer mye denne uken da, men jeg skal forhåpentligvis ikke opp kvart over seks noen av dagene. Forhåpentligvis får jeg til en tur ut til Bamse og Karamell, nå er ferien deres også over, så kanskje jeg rett og slett må bake noen boller og dra på besøk?:p I tillegg skal jeg noe veldig kjekt på torsdag, det gleder jeg meg veldig mye til og sannsynligvis vil det være veldig koselig! Hva det er kan jeg heller komme tilbake til:p

Nå skal jeg krype til sengs, klokken er litt mer enn det jeg trodde og jeg kjenner at jeg er trett.

Ha en god natt med vakre og skjønne drømmer!<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar