søndag 23. august 2015

Nesten i mål!

Vel, nå er jeg faktisk nesten i mål med pakkingen! En hinsides intensiv pakkehelg er snart over, burde egentlig gjøre meg helt ferdig. Men jeg tar litt og litt og så får jeg se hvor nærme mål jeg er når jeg finner sengen. Har uansett en dag eller tre på meg før det blir å fylle opp flyttebilen.
Heldigvis har jeg fått veldig god pakkehjelp, uten den hjelpen hadde jg neppe klart å pakke så mye på så kort tid! I tillegg så fikk jeg masse banankasser så jeg har ikke måttet stoppe opp fordi jeg har gått tom for kasser, iallfall ikke hittil:p

Ute er det faktisk alldeles strålende vær i dag! Men jeg har dessverre ikke kjent så mye på solen da, ytterdøren står dog åpen og jeg har trippet ut på trappen en gang eller fire iallfall:p Nå vasker jeg klær til den store gullmedalje, må benytte siste sjans hvor strøm er inkludert i leien, hehe:p (og så er det jo greit å slippe å pakke ned skittentøy slik at alt bare kan plasseres i skapet med en gang).

I morgen skal jeg til både Solstrålen og Sangerinnen, det blir godt! I tillegg er det meldt strålende vær så kanskje jeg rett og slett skal ta med meg kameraet mitt slik st jeg kan ta litt bilder? Eller, mulig kameraet allerede er pakket ned, hehe, det har gått litt fort i svingene:p Men jeg har faktisk et lite problem, jeg må finne noen klær som ikke er alt for varme å gå i men alt er enten pakket med eller til vask. Hvis jeg klarer å vaske alt i kveld er det nok noe brukbart som er tørt til i morgen.

I dag har jeg også meldt flytting til folkeregisteret og posten, det er sikkert noen andre jeg bør gjøre det til også. Tror jeg muligens bør sende en sms til psykologen jeg skal begynne hos, slik at hun ikke sender innkallingsbrev hit. Heldigvis blir jo posten videresendt i to måneder så det går sikkert greit om jeg skulle glemme noen.

Nå skal jeg ta en pakkerunde, tror jeg like gjerne skal bli ferdig i kveld, da slipper jeg å styre med det i morgen ettermiddag og kvled.

Ha en god søndagskveld videre!❤️

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar