mandag 10. august 2015

Puuh, litt av en start på hverdagen!

Hverdagen kom rett i fleisen på meg i dag! Litt for fort og litt for tøff! Men det positive var den høyst etterlengtede timen hos Sangerinnen min!
Dagen startet alt for tidlig! Huseieren skulle visst på jobb og begynte å bråke på kjøkkenet, rett over hodet på meg... Men på en måte var det like greit, jeg måtte jo ringe og skaffe meg en hastetime hos Solstrålens kollegaer på grunn av det ene øyet, noe som betyr at det må ringes tidlig! 
Timen fikk jeg, bare en halvtime før jeg skulle være hos Sangerinnen, men det gikk akkurat, kom litt sent til henne men det gikk helt fint! Solstrålens kollega reagerte litt på pupillene mine, den ene var nemlig litt mindre enn den andre. Da ble det plutselig grundig lyssjekk og vurdering sammen med en annen lege, de konkluderte med "tja", til hva fikk jeg ikke helt vite da. Så ble det sjekk av styrke i armer og bein, reflekser og balansen min. Konklusjonen ble at jeg har fått akuttime hos en øyelege i morgen. Hvorfor vet jeg ikke helt, men etter å ha googlet litt kan forskjellig størrelse på pupillene være et tegn på en noe mer alvorlig sykdom. Så da får jeg bare vente og se hva morgendagens konklusjon blir! Sannsynligvis er det ingenting, jeg har nemlig aldri reagert på dette selv eller fått kommentarer av andre på det. Men det er jo alltid kjekt at sånt blir tatt på alvor, bare sånn i tilfelle!

Sangerinnen og jeg pratet masse og jeg fortalte henne om bloggen min, hun lurte på om hun kunne få adressen hit og det fikk hun. Så nå har jeg hatt min første kjente leser her inne, noe jeg syns er litt kult, hihi!:D Ellers pratet vi om sommeren og hvordan den hadde vært, hun syns også det var veldig godt å høre at jeg endelig har fått psykolog, selv om det fortsatt er en stund til innkalling hos henne da. Hun likte forresten kallenavnet sitt her inne! Jeg fortalte bakgrunnen til navnet og da fikk jeg sangen om hobbyer en gang til, hihi!:D

Det er litt deilig at hverdagen er i gang, iallfall nesten helt i gang. Det har vært litt for mange folk både ute og på bussene i sommer, angsten og panikken har vært mye tilstede, litt for mange kjente ansikt som gir meg flashbacks og dårlige minner og bare generelt litt for mange dårlige dager! Men det aller, aller beste med at hverdagen er tilbake er at både Sangerinnen og Solstrålen er tilbake på jobb! Onkel Bamse og tante Karamell er også mer tilgjengelig!<3

Nå skal det lages litt kvelds, mon tro om jeg har noen rundstykker i fryseren? Håper iallfall det!

Ha en fantastisk mandagskveld!<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar