fredag 7. august 2015

Ingen hjelp å få, iallfall ikke så mye

Planene mine gikk ikke! Byarkivet kan ikke hjelpe meg, ei kan heller Jussformidlingen akkurat nå. Dessverre er det slik at private skoler IKKE har avleveringsplikt (eller hva jeg skal kalle det) til byarkivet og dermed er det opp til hver enkelt skole om de vil levere journaler dit eller ei... Helt fullstendig sløkka!!!
Jussformidlingen kan kun hjelpe meg dersom jeg fremmer krav om innsyn i papirene mine og skolen sier nei eller at de ikke vil eller lignende... Men jeg spurte om Solstrålen kunne fremme det kravet på mine vegne, det sa han ja til, og dersom de ikke vil sende papirene til henne kan Jussformidlingen ta over og kreve innsyn. For et styr!!! Jeg blir litt gal!! Så mye arbeid bare for en journal... Men forhåpentligvis kan Solstrålen hjelpe med dette!

Når det gjelder journalen fra den offentlige psykologen er det slik at den sannsynligvis ikke finnes lengre! Det har seg slik at offentlige psykologer ikke trenger å ta vare på journaler i mer enn ti år, etter det er det opptil psykologene og bestemme selv om de skal oppbevares lengre eller makuleres... I tillegg har den psykologen jeg gikk til sluttet på kontoret hvor hun jobbet da jeg gikk til henne. Når hun sluttet tok hun med seg alle journalene til både daværende og tidligere pasienter... Nå i disse tider er det ca ti år siden jeg gikk der og dermed er sjansen for at den fortsatt finnes liten. Så da gir jeg opp å få tak i den journalen, jeg gikk der uansett bare fire ganger...

Men, nå er det helg og på mandag har jeg endelig time igjen hos min gode Sangerinne!:D

Ha en riktig god helg 
du som leser dette!<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar