lørdag 19. september 2015

Around and around and around

Jeg er visst ombord i en karusell i dag. Det går rundt og rundt og rundt, around and around and around we gooooo...
Trappet opp på medisinen i går og tror det er det som er årsaken, uansett er det ubehagelig! Selv nå, når det eneste jeg gjør er å sitte helt i ro i sofaen med mac`en i fanget og skriver dette går det rundt. Jaja, det går vel over etterhvert, forhåpentligvis!

Ellers er det bylørdag i dag, det var jeg ikke klar over før jeg kom til byen. Det var jo fullt av folk overalt jo! Ikke helt forberedt på det akkurat... Jeg fikk en melding fra en veskebutikk om noe salg men jeg leste ikke den nøye nok, for da hadde jeg jo fått med meg at det var en sånn dag i dag. Jaja, jeg kom meg igjennom turen med en liten runde, kjøpte meg en Mummikopp, tror den heter "Kjærlighet" eller noe sånt. Trenger egentlig ikke flere men jeg hadde ikke noen kopp med Snorkfrøken på så da benyttet jeg meg av litt salg:p Er vel oppe i 17 forskjellige kopper nå, mangler bare noen få figurer, tror jeg, men jeg tar det etterhvert, har fortsatt mer plass i skapet til flere kopper så jeg liker når Kitchn har salg, da har jeg en god grunn til å kjøpe flere kopper, hihi:p
Når jeg kom meg ut fra kjøpesenteret var det veldig deilig at det både blåste og regnet litt, jeg trodde jeg skulle koke vekk der inne. Fikk litt panikk og kjente at angsten kom snikende fordi det var så masse folk, men jeg klarte heldigvis å avverge det med å komme meg ut! Det var litt godt å kjenne at det gikk an å få noenlunde kontroll!

Når jeg våknet i dag var jeg så glad, jeg trodde det var søndag av en eller annen grunn, så jeg datt skikkelig når jeg fant ut at det "bare" var lørdag... Menmen, det hadde jo vært verre om jeg hadde trodd det var søndag når det egentlig hadde vært onsdag eller noe sånt. Da hadde det jo vært enda lengre til mandagen kom! Nå er det heldigvis bare morgendagen og så er mandagen der med både avtale hos Solstrålen og Sangerinnen.

Jeg våknet også med en rasp i halsen, håper virkelig ikke at jeg blir forkjølet nå altså! Det er ikke det jeg trenger å få, iallfall ikke akkurat nå når øyet nettopp har vært full av betennelse! Men "alle" andre er jo forkjølet så det forundrer meg jo egentlig ikke om jeg også får noe nå... 


Ha en strålende lørdag!<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar