tirsdag 1. september 2015

Dagen i dag

Dagen i dag har vært slitsom, egentlig har jeg ikke gjort så mye men det jeg gjorde var tydeligvis alt for mye! Kroppen er utslitt og det merkes noe så inderlig mye!
Jeg har vært hos jusstudentene og snakket med en saksbehandler angående søksmål mot barneskolen. Det var ikke barebare siden jeg ikke har så mye skriftlig, men saksbehandleren min var positiv til tross for at hun ikke kunne eller ville love meg noe som helst. Det er helt greit! Som jeg sa til henne så vil jeg bare undersøke mulighetene for å gjøre noe med det nå før det er forsent. Det er helt foreldet etter 20år etter siste hendelse, heldigvis er det bare 14år siden jeg gikk ut, så fremdeles er det muligheter. Behandlingstiden er på flere uker, alle sakene må nemlig gjennom en lang prosess siden det er studenter som gjør dette, de må godkjennes eller noe sånt av en eller annen slags gruppe, sikkert med ferdigutdannede advokater eller noe sånt i.

Resten av dagen ble bare sullet bort egentlig, men jeg har vært flink og ryddet kjøkkenet mitt litt da! Nå er faktisk alle benkeplatene fri for ting som ikke hører til på et kjøkken! Så nå har jeg ingen grunn til å ikke lage skikkelig middag eller bake noe godt, problemet er bare at jeg mangler energien, krefter og dermed lysten til å gjøre noe gøyt på kjøkkenet...

Jeg syns det er vanskelig å la være å gjøre på noe som helst! Jeg tror det er fordi at jeg måtte gjøre noe hele tiden der jeg bodde frem til for en uke siden. Da klarte jeg (nesten) ikke å være hjemme en hel dag! Jeg måtte ut og bort rett og slett fordi jeg ikke orket å være i området og dermed huset jeg bodde i. Dette sitter nok igjen fortsatt. Men forhåpentligvis kan jeg klare å føle meg tryggere her jeg har flyttet, etterhvert iallfall, og kanskje klare å være hjemme en hel dag hvor jeg tar det fullstendig med ro og bare gjøre ting som gir meg energi og glede? Klare å kjenne at dette er mitt hjem og at det ikke er noen som vil meg noe vondt? Klare å gjøre det til mitt lille dronningrike? Det var det Fru Klem som oppfordret meg til å gjøre med den første hybelen jeg hadde, så kanskje dette blir det skikkelige dronningsriket mitt? jeg håper iallfall veldig på det! 

Her er forresten et av høstens første bilder, tatt med mobilen da kameraet ble liggende igjen hjemme:)


Ha en fantastisk kveld og en god natt!<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar