søndag 3. juli 2016

Litt skrivesperre...

Ok, nå har jeg prøvd å skrive en haug med innlegg men alle blir feil på et eller annet vis...

Denne uken har vært fryktelig lang syns jeg, mye har skjedd og heldigvis har det meste bare vært positivt. Men likevel så er jeg så hinsides sliten langt inn i margen, skulle ønske jeg kunne ha sovet en uke i strekk, mulig det ikke hadde vært nok men det hadde sikkert hjulpet litt!

Sånne utmattelsesperioder er så innmari slitsomme! konstant trett er det ikke gøyt å være! Selv etter nesten to timers lur (uuups) i går ettermiddag var jeg stuptrett resten av kvelden. Nå har det jo skjedd vanvittig mye den siste måneden og da kommer gjerne sånne perioder, smertene i beina gjør det jo heller ikke enklere! det er ikke så mye å gjøre med det dessverre. 

I dag har jeg derimot klart å holde meg våken hele dagen! Har faktisk bare sovet middag tre ganger i løpet av de to siste ukene, det er ikke verst det! Sydd litt har jeg også gjort, fant plutselig ut at symaskinen måtte få komme frem og bli brukt litt, så jeg fikk tryllet frem det jeg hadde tenkt å lage. Tror ikke jeg har sydd på halvannet år eller noe sånt, det er iallfall første gang jeg syr her hvor jeg bor nå... Hodet var ikke helt på plass når jeg stod der med linjal, skjærebrett og rullekniv men jeg hadde heldigvis nok stoff til en feilskjæring!:p Fant ut at jeg må få tak i et nytt blad til rullekniven, tror dessverre det bladet som er på nå har blitt brukt til papir og det er fy det! iallfall når det er et blad som kun skal brukes til stoff... 

Denne uken som kommer blir bra, da skal jeg innom både Humlen og Solstrålen, det blir godt å få litt opplading, batteriet mitt er litt tomt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar