lørdag 23. juli 2016

Tusen takk, kjære deg! Del 6

Planen for en liten stund siden var egentlig å legge seg, iallfall krype opp i sengen og lese. Meeeen, den gang ei, iallfall ikke helt ennå! Jeg fikk lyst til å skrive et takkeinnlegg til Humlen, akkurat sånn som Fru Klem, Fru Blid, Fru Smil, Musikeren og ikke minst Solstrålen har fått!

Kjære, kjære gode Humlen!
Jeg har ikke gått hos deg så veldig lenge men jeg syns allerede nå at du også må få et eget innlegg her på bloggen min!

Tusen, tusen <3lig takk for at du tok så godt i mot meg fra første stund av! Det er ikke så veldig lett for meg å slippe nye mennesker inn i livet mitt, i hvertfall ikke inn i den delen som har med alt det vonde å gjøre. Ikke er det så lett og stole på folk heller etter alt jeg har opplevd. Men med deg var det faktisk lettere enn jeg hadde håpet, trodd og regnet med, heldigvis! Tror Solstrålen skal ha en stor del av æren for det for hun har bare hatt gode ord å si om deg!


For å være helt ærlig så var jeg fryktelig skeptisk til å begynne hos enda en psykolog! Du er jo den syvende psykologen jeg har begynt hos og de forrige har ikke akkurat vært så veldig vellykkede. Nå er jeg er glad for at de to siste psykologene jeg var innom på veien ikke var så vellykket, for det var nok en mening at det skulle ta halvannet år fra Solstrålen først sendte en henvisning til jeg kom til deg!


Allerede i det jeg åpnet døren inn til kontorområdet ditt følte jeg meg velkommen og jeg kjente at jeg sannsynligvis kunne komme til å kjenne meg trygg hos deg! Du fikk meg til å føle meg velkommen når vi hilste på hverandre, du smilte og jeg fikk følelsen av at du virkelig mente det!

Ikke guffet du på og kjørte over meg for å skvise ut mest mulig informasjon på kortest mulig tid, du tok det veldig rolig og det var jeg veldig glad for! Du møtte meg med respekt og skjønte at dette ikke var det enkleste for meg å gjøre.

Når jeg skulle gå etter første time spurte du om det føltes greit å skulle komme tilbake til deg, du tok det ikke som noen selvfølge slik jeg har opplevd hos andre psykologer, og det var veldig bra syns jeg! Da fikk jeg følelsen av å bli sett som en person og ikke bare enda en pasient på listen din.


I løpet av ukene jeg har gått hos deg har du har lært meg ufattelig mye! Verktøykassen min har fått et betraktelig større innhold enn før! Du foreslo yogakurs, jeg prøvde og elsker det! endelig har jeg funnet en treningsform som ser ut til å funke skikkelig på meg! Du fortalte meg om favorittplassen din og det resulterte i at jeg også fikk en ny favorittplass, Humleplassen er jo helt fantastisk! Jeg har for lengst skjønt at jeg har kommet til en psykolog som kan så mye mer enn bare fagfeltet sitt, du klarer å tenke helhetlig og ser hele meg under ett og klarer ikke bare å hjelpe meg med det jeg har opplevd men også med smertene som sykdommen min medfører!

Hva veien videre vil bringe vet jeg ikke, det er det jo egentlig ingen som vet. Men det jeg vet er at jeg tror det kan bli veldig god vei å gå, litt steiner, humper og hull vil nok også komme men de får bare gjøre det og jeg er vanvittig glad for at Solstrålen sendte meg til deg sånn at du kan følge meg videre! rett og slett være krykken min som Solstrålen sa!

Igjen har jeg møtt enda en som både har lært og vist meg at det finnes gode mennesker som virkelig vil hjelpe og trøst! Som de andre gode har også du lært meg at det finnes mennesker som det går an å stole på og at det virkelig er folk som er gode. Hos deg kan jeg slappe av, hos deg kan jeg gråte, jeg kan le, jeg kan kaste masken og være meg selv og ikke minst så gjør du meg trygg! Akkurat som Solstrålen er en lege som som virkelig ser pasientene sine er du en psykolog som gjør det samme! Det er så godt at det finnes fagfolk som virkelig gjør det! Takk for at du er den du er! ❤️ ditt er virkelig av gull!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar