fredag 29. juli 2016

Sliten og lei

Jeg er så sliten, så sliten langt inn i margen at alt bare går rundt for meg for tiden... svimmelheten har ikke gitt seg, så kanskje jeg rett og slett har litt lave vitaminer i kroppen? eller så er det bare kroppen som skriker om at den er sliten, noe som er veldig forståelig da! Jeg kjenner alt dette igjen fra flytteprosessen i fjor, bare at nå er alt et par hakk verre pga sykdommen! Jaja, Solstrålen sier sikkert ja om jeg spør om det kan taes litt blod og sjekke lagrene mine når jeg skal til henne om to uker, er jo greit å bare sjekke det om det ikke har gått over innen da (noe jeg virkelig håper at det har!)

Timen hos Humlen i går var veldig god som vanlig, jeg møtte opp med klissvåte buksebein (sparkesykkel og våte veier = dårlig kombinasjon!) så da fikk jeg beskjed om å bruke regnbukse, hahaha! det er godt hun passer på meg!:D
Humlen likte ikke å høre alt jeg hadde gjort siden sist men så litt gjennom fingrene på det siden det er flytting som er årsaken. Fikk litt "kjeft" og streng beskjed om å skjerpe meg kraftig! Hun kommer ikke til å være lydhør for dette ved neste time om noen uker, nå har hun nemlig ferie igjen, så jeg må bare gjøre alt jeg kan med å ta det roligere! 

Fordelen med denne flyttingen er at alt er enda bedre enn den forrige flyttingen var! Jeg har absolutt ikke landet men er på veldig god vei, heldigvis! I tillegg begynner jeg å vende meg til stillheten på natten, det er deilig det! Og ikke minst så er det deilig å våkne opp til fuglekvitter og sang!:D Så kjenner jeg veldig på at dette er et sted jeg kan trives og ingenting er vel bedre enn det!? Ikke er det rart å bo her jeg bor heller, ikke engang uvant å sitte på bussen som går hit, det føles som om det er her jeg egentlig skulle ha bodd hele livet!

Sukk, jeg har lyst på is, hvorfor får jeg alltid lyst på ting når det er sent på kveld? Butikken er jo faktisk åpen i fem kvarter til så det er jo ikke noe problem, jeg kan godt spise en is til kveld, det er jo fredag, hahahaha!:p Ulempen er bare at Mord og Mysterier nettopp startet og det vil jeg ikke gå glipp av, så da får det heller bli is i morgen!:p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar