fredag 22. juli 2016

Rundt og rundt

Hmm, flyttingen tok knekken på meg denne gangen også... sitter og leser i dagboken min fra flyttedagene i fjor og det er så godt som likt som nå... Svimmelheten er også kommet tilbake, woho! innmari gøyt å være ombord i en karusell konstant, selv når jeg ligger i sengen min er jeg svimmel... altså, jeg er vant til å være svimmel men det er som regel i perioder, ikke konstant sånn som nå og det tar veldig på og gjør ikke ting så veldig bedre!

Nå sitter jeg bare og gråter, det har jeg gjort en stund nå, bare drukner i tankeelven og klarer ikke helt å svømme til overflaten igjen... tror kanskje et anker sitter fast i foten sånn at jeg ikke kommer opp før jeg blir dratt ned igjen. Redningsvesten ligger igjen på land, den glapp ut av hendene mine i det den skulle på, så nå må jeg prøve å få tak i den sånn at jeg kan få hodet over vannet igjen! 

Fant de berømmelige skolebøkene mine også, de som jeg trodde jeg ikke hadde lengre forrige gang jeg flyttet og la i bunnen av en banankasse. DET hjelper ikke på alt som er fra før av! Klarte ikke å kaste de og det gjør jeg heller ikke nå, eller, muligens jeg bare skal pælme dem i papirbosset og bli ferdig med det? kanskje like greit, er jo ingen gode minner med de akkurat!

Tror jeg skal gå og legge meg, sov en time mellom fem og seks fordi jeg ikke klarte å holde meg våken... to ganger på under en uke, hehe, ups... jaja, jeg har jo nettopp vært igjennom en flyttesjau da, så da får en bare se igjennom fingrene på akkurat det:p

Hva morgendagen bringer vet jeg ikke helt, har egentlig lyst til å dra til en butikk men vet ikke om jeg skal begi meg ut på den turen. Kanskje jeg heller burde dra til Humleplassen? er innmari lenge siden jeg har vært der nå! En liten tur innom der og en liten tur innom plantasjen og se om de har noen fine kunstige blomster? er jo en grei plan for en fredag det! (eier ikke grønne fingre, selv ikke engang de mest lettstelte plantene overlever her...)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar