tirsdag 19. juli 2016

Så godt som i boks!

Facebook er en genial ting rett og slett! La ut en annonse om tomme banankasser og i dag ble jeg kvitt nesten alle sammen! hun som fikk de kommer og henter resten i morgen for hun ville nemlig ha så mange hun kunne få, snakk om luksus egentlig! Det har resultert i at jeg bare har tømt kasse for kasse uten å tenke så mye på hvor innholdet skal hen, hehe:p Og eeh, muligens eeh, litt for myyyye jobbing de siste dagene... fikk litt kjeft av Humlen i går, jeg lovet jo å ta det rolig men når jeg fortalte hvor mange kasser jeg hadde tømt siden fredag ettermiddag var hun ikke helt happy for å si det sånn!:p Men jeg lovet å skjerpe meg og ta det litt roligere, jeg prøver men det er litt vanskelig! Men siden jeg nå bare har to kasser igjen klarer jeg det nok litt bedre denne gangen!

I morgen skal jeg vaske ut gamleleiligheten, var der i dag også og styrte litt, måtte hente masse småplukk som ikke var ferdigpakket:p Nå er det bare deler av klesskapene, alt av skap og skuffer på kjøkkenet, gulvlister og gulvet som må vaskes og så er jeg i boks! Heldigvis får jeg hjelp av en tenåring som trenger å tjene litt lommepenger til ferien:p (det er veldig greit for da har jeg en som kan vaske gulvlister og skuffer og skap som man må bøye seg for:p altså, hun får jo penger for det så da må hun jo jobbe litt!:p)

Jeg har også hengt opp postkassen min i ettermiddag! På tide siden jeg har bodd her i flere dager, hehe!:p 

Humlen er en bokløve akkurat sånn som meg og i går var bøker et lite tema. Hun har nettopp lest David Lagercrantz sin "Det som ikke dreper oss" som er en slags oppfølger til Stieg Larssons triologi, og den anbefalte hun, så da kjøpte jeg den på kiwi i sted:p Så nå skal jeg krype under dynen og lese litt rett og slett, trenger å roe ned litt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar